- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsuri0
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja figyelmeztet a NAS-om, hogy - amikor be van kapcsolva - valaki/valami adminként akar belépni: Failed Web login attempt (incorrect password or inexistent username). Nem mondanám brute force-nak, csak pár próbálkozás, de akkor sem megnyugtató, főleg hogy erre a NAS-ra már nincs új firmware és bőven lehetnek ismert sérülékenységei.
Szerencsére nincs csak este rövid időre bekapcsolva. Eddig be volt regisztrálva a zyxel mycloud-ra, hogy szükség esetén távolról is el tudjam érni a rajta levő képeket - azaz a webes felülete kinn volt szabadon elérhetően, ha valaki ismerte a zyxel-es url-emet (gondolom valahol "nyomot" hagytam és onnantól próbálkozott az illető). Emiatt megszüntettem a zyxel mycloud-os regiszrációt és a NAS-on is leállítottam azt a package-et 2 napja. Ennek ellenére tegnap megint üzenetet küldött a NAS, hogy próbálkoztak.
Én néztem, hogy esetleg elérhető-e még a szokásos zyxel-es url-en - de nem. Nincs valami ötletetek, hogyan lehetne kideríteni hogy milyen úton jut el valaki a NAS webes felületéhez, hogy próbálkozzon adminként?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Discord
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos fejegységek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged