Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Nekem ilyen sisakom van, erre problémás lenne feltenni. Inkább a kormány, nálam a szélességgel nincs gond, 720mm-es a montin a kormány.

-
-
-
Az szerintem NTSC nem NTFS.
Lehet igazad van, de az tuti, hogy a fényképezőm 50-et tud, Amerikában meg 60-at, ez egyéb kamerákkal is így volt, lehet, hogy a sportkameráknál ez máshogy van.
A nappali fullhd 50fps-es videó felvételeim, amiket a tz30-al vettem fel, tűélesek, brutálisan jó minőség.
Este már zajos kicsit a felvétel, de jó fénynél nem igazán lehet belekötni, ha ezt tudja majd az as30 is, egy szavam nem lesz.
Vízalatti felvételekhez eleve tok kell, akkor még minek előlap a lencséhez? -
-
válasz
DemonDani
üzenetére
Azért fullhd-ben csak 30fps van az as15-nél, as30nál meg 50. Az nagyon nem mindegy ám. Sokkal részletgazdagabb egy 50fps-es videófelvétel mint a 30. Persze youtube-on nézve tökmindegy, de ha tv-n nézed vissza nyers formátumban, akkor azért sokkal jobb.
Azért az se rossz dolog, hogy az as30-ban a gps segítségével látod a sebességed a videó felvételen.
Nekem kerékpározáshoz kéne, ezek a funkciók nekem megérik azt a minimális árkülönbözetet.
Idáig gopro-t akartam, de amióta megláttam ezt a sony-t, már inkább ez kell, nem csak olcsóbb de jobb is mint a gopro. -
Ezért a pénzért én inkább ezt venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR (makulátlan állapot!)
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- DJI RS 2 (Bontatlan)
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera - 3 akku, cage, 128GB SD, tartozékok
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest