- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
canniball #21 üzenetére
Kösz az infókat
Úgy terveztem, hogy lesz egy htpc összerakás, ha kapok emberi árban minix alaplapot, és ha már kéznél lesz egyúttal belepróbálom az IceQ-t, bár lehet, hogy egy passzív 4670 és egy kifelé fújó venti jobb megoldás
Hm, átgondolva nem, mert a Sapphire megoldásánál felül vezetik át a heatpipe-ot, tehát ott fog ütközniViszont, ha egy 4670 szintű VGA nem fér be, akkor értelmetlen a dolog számomra, marad a mATX méret, mert alapvetően teljesértékű PC-t akarok, htpc helyett pedig nagyon úgy néz ki, hogy a WD TV Live egy külső vinyóval és DVD-olvasóval olcsóbb megoldás mint az ITX ha ki sméretet akarok
-
Mercutio_
félisten
Közben találtam a háznak egy újabb változatot a TT-nél Element Q néven. (Jól elbeszélgetek itt magammal
)
-
Mercutio_
félisten
Ja, ezek a kártya méretei, talán így könnyebb a válasz: 12.7 X 20 X 4 cm (HxWxD)
-
Mercutio_
félisten
Értem.
Most egy olyan aljasságon töröm a fejem, hogy egy minix alaplap, bele (áresés után) egy Phenom II 905, és egy HIS IceQ 4670 + WD 640GB-s vinyó.
Ebbe a házba befér vajon az IceQ? -
Mercutio_
félisten
Szia!
Jól olvasom, valóban mATX alaplapot is fogad ez a ház, illetve a spire néven futó verziója?
A táppal kapcsolatban mik a tapasztalatok? Főleg zaj terén?
Előlap mennyire érzékeny az ujjnyomokra, mennyire karcolódik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest