Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- potyautas: Idővándor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is várja el senki, azért mész biciklivel hogy ne kelljen
Én azt mondtam hogy kanyarodok jobbra, index kinn, valamilyen tök különös oknál fogva lassítok, bicajos meg beelőz...
Egyébként jah, hülyék pedig sajna vannak
Autósból is van egy csomó, lásd előző postot, bicajosból is egyre több...
Motoros se semmi, amikor előzök és egyszer csak azt látom h a két kocsi között leelőz mindkettőnket 200-al bömbölő motorral... kicsit ijesztő
kb. mint mikor biciklizek és barom állat kocsis azt hiszi h milyen nagyon nagy arc ha 5 cm-el megy el mellettem városban 100-al...
Na mind1, barmok sajnos vannak mindenhol -
Sokat bringázok is meg vezetek is, de nekem az a véleményem, hogy nincs idegesítőbb, mint amikor megyek a kocsival és kanyarodnék jobbra, és abban a pillanatban egy biciklis jobbról előz... Persze én vagyok a fasz.
Másik: multkor történt... Megyek a kocsival 50 körül városban (nem, nem mentem gyorsabban, mert kerestem egy konkrét házat...), egyszer csak egy kurvaraj gyerek leugrat a járdáról bringával elém, szembe jön a tipikus kalapos-zöld suzukis ürge, olyan közel hajol a kormányhoz hogy majd' leharapja, és akkor mit csinálsz?
a) jobbra téped a kormányt, kinyírod szegény bringást
b) maradsz ahogy vagy, bringás nem hal meg, de mivel a szembejövő inkább karambolozik, mint hogy 80cm-nél közelebb menjen a járdához szal szvsz összecsapod a két kocsit, reméled hogy neki is van légzsák (vagy ezesetben inkább azt hogy nincs).
(satufékeztem, mivel hálistennek nem jött mögöttem senki, és valami csoda folytán sikerült fékezés közben lehúzódni úgy, hogy ne törjön semmi... persze a bringásnak megismerkedtem a középső ujjával mert hongosat mertem fékezni és belegázoltam az érzékeny lelki világába vagy nemtom...)
egyébként télleg zero tolerance a jellemző, direkt centiznek a kocsisok, de a bringások is, általában élvezik ha sikerül a frászt hozni rám és 1 cm-re elmenni a tükör mellett... mondjuk ha egyszer az egyik letöri tuti h utánamegyek és elütöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- potyautas: Idővándor
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest