- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
válasz
azatoth666 #12 üzenetére
én is azt használom, csak ha játszok akkor nem szertetem ha az 1.66ghz-es procim 1ghz-en jár, mert kicsit szaggatnak már úgy a játékok
-
azatoth666
csendes tag
Használjatok NHC-t (Notebook Hardver Control)
Az én céges laptopom is csak bírja ki, hogy ne melegedjen szét..
Bár nyomok egy-két lekérdezést és azért így is megizzad néha...
De tényleg tudom ajánlani ezt a progit...és ingyé van -
ody42
senior tag
Hmm, nekem memoria hibanal dobott ilyen hibauzenetet a laptop. Kingmax memót nem szerette a gép
-
twollah
nagyúr
Ritka tragya kepeket csinal ez a Sony-Ericsson K800i.
3 megapixelnyi eletlen pixelhalmaz.
Kar volt kirakni a nagy kepeket. -
shark300
tag
Látom géped mellett ott figyel a WinXP CD...
-
BloodRay
veterán
Jó cucc. Kemény laptophoz nagyon kell egy ilyen. Nekem is sült oda már pár alkatrész...
Egyébként ez tetszett: ''Nyitva, és csuka.'' -
eddie303
őstag
Nekem az a véleményem, hogy a laptopoknak a hűtőjét néha ki kell takarítani a portól, és az is sokat segít. Az enyémet is már egyszer ki kellett, és közelebbről ki kkell még egyszer, hajlamosak felszedni a port, és aztán nem tudnak emiatt hűlni.
-
marcee
addikt
válasz
PowerBuldog #2 üzenetére
Köszi!
Ezesetben veszünk egyet!
-
shark300
tag
Nekem egy Amilo Pi 1556-osom van (C2D, 7600GT) terheletlenül a GPU 75, CPU 60 fokos, terhelve 75-75 fokban kiegyeztek. Régen nálam is előfordult 80 fok, de miután megégette az újjam, újrapasztáztam a procit, kicseréltem a GPU hűvezettő párnácskáit, hátulra a lábak alá kóláskupakot, előlre pedig egy guriga celluxot tettem. Így már nem melegszik annyira
-
PowerBuldog
veterán
Cím-et PÜ-ben küldtem.
Hőmérséklettel az a baj, hogy kifagyásoknál úgy bepipultam, hogy nem néztema végén már hőmérsékleti adatokat. De mivel régebben volt, hogy 90 fokra is felment a proci, így gondolom most is e körül az érték körül volt. GPU-ban meg nincs hőmérő, így azt nemtudom mennyi.
Most ezzel terheletlenül olyan 56-57 fok körül van. Terhelten eddig amit néztem olyan 75 fok volt a max. Persze ebbe hozzátartozik, hogy ma csak olyan 34 fok volt -
marcee
addikt
Nem írnád meg mégis, hogy honnan sikerült hozzájutni? Az irodában van egy rakoncátlankodó 17''-os Acer, annál is a túlmelegedés lesz a gond.
Írhatnál néhány hőmérséklet értéket, elötte-utána, csak amolyan everestes terhelős, leolvasós fajtát.
Amúgy köszi az írást.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akinek nincs a lakásában egy légkondi, vagy ebben az időben minimum kettő, az tudhatja...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest