- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistabaaa
aktív tag
Thx. Amúgy tényleg meglepődtem kicsit, hogy ennyi pozitív vélemény van a telóról, azt hittem eleinte, hogy lesz majd pár ''miért értékeled túl?'' vélemény. De nem nagyon, még az általam nem emlegetett fagyásokon illetve ''hang-eltűnéseken'', tehát kisebb szoftveres gondokon is az kommentezők nagy része simán átsiklott.
Retro tesztből pedig készült pár az enyém után is ahogy látom, de kitudja, lehet hogy még én is nekiállok valamit összeheggeszteni, de ez legyen meglepi. -
Pistabaaa
aktív tag
Helló!
Köszi!
Na igen, vannak elég fanatikus modderek - itt most az antennaeltűntetős trükk után téged is ide sorollak- akik bizony tudnak még meglepetést okozni egy ilyen telefonnal is. Pár hozzászólással lejjebb írtam egy linket, Pappfer csinálja illetve csinálta az oldalt (mostmár SE telókban művel hasonlókat) és bizony elég szép gyűjtemény van ott, amivel extrábbá lehet tenni a J szériát.
-
Pistabaaa
aktív tag
Wow.
Ezt a flash SMS dolgot még így nem tudtam. Ez működik minden készülékre? Vagy csak Sony-ra lehet megcsinálni?
GAlli: lehet moddolgatni, egy adatkábel kell hozzá és utána már elég sokminden pluszt lehet vele csinálni. Én csak pár apróbb dolgot próbáltam, de itt ([link]) találsz részletes leírást, segítséget. -
Pistabaaa
aktív tag
Jó árak!
Na igen, Live menü még akkoriban nem ''hódított'' szerencsére, de azért elképesztő volt a különbség a Vodás és a Westeles árak között. Mert akkor ahogy Feree13 írta, 40k volt kártyásan a piros szolgáltatónál és huszonvalamennyi előfizusan. Először én is ott akartam venni, csak hát az eszméletlen drága volt, de azután nyár elején, mintha egy szállítmány ''leesett volna az ukrán kamionról'', hipp-hopp Westelnél megjelenik, kártyásan, féláron.
Teszem hozzá szerencsére, mert így sikerült nekem is egyhez hozzájutni. -
Pistabaaa
aktív tag
Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen jó véleménnyel a telóról, mégha nekem is (bár ahogy látom itt nem keveseknek) kicsit rátesznek a szép emlékek.
bwoay: J5-öst bár nem fogtam még kézben, de így kép alapján a J6 kicsit jobban bejön. Az igazi exkluzív teló volt, a J70-el sincs gond, de ha még a hátlapot is metálszürkére festik, akkor ez is nagyobbat üt. De így legalább nem kopott el.
[szerk.]:
Bog: ha a kérdés nekem szólt, akkor elég sokat volt rezgő módban, napközben főleg ezt használtam, habár azért nem voltam egy telefonközpont. A hangszórót amúgy meg nem gyaktam túlságosan, mindig hármas hangerőn volt, hogy ne menjen szét idő előtt. A vibramotor hiányát én is leírtam és ha bár gyakorlatban egy kevésbé használható megoldásnak bizonyult, azért a megoldása szerintem nem mindennapi. Mert ugye ki az az ügyes, aki szerint jó, ha rezonanciafrekvencián bizgetjük a hangszórót és ettől úgy berezonál, hogy az már majdnem rezeg?
Egyébként kár, hogy nem folytatta ezt a sorozatot a Sony, bár így talán annyiból jobb, hogy abban az időben még nem arra gyúrtak a gyártók, hogy minnél hamarabb kelljen cserélni a mobilt, így még elég minőségi produktumok jöttek létre minden márkától.
[Szerkesztve] -
Pistabaaa
aktív tag
Nos, időközben elkészült a videó is illetve a galériát is összedobtam. Jó szórakozást.
(Sajnos a videó ugye többszörösen butítva lett minőségben mire linkelhetővé vált, na de ez van, azért a lényeg látszik itt-ott. Ja és sorry, van pár fura jelenet a videóban, de mivel nem volt kéznél segítség, így egyedül rögzítettem. De legalább belekóstoltam abba, hogy kb. milyen lehet az orvosoknak, amikor egy képernyőn keresztül látják csak, hogy épp mit csinálnak.)
-
Pistabaaa
aktív tag
-
Pistabaaa
aktív tag
Üdv! Nos, első írásom, várom az építő jellegű kritikát és egyéb véleményeket!
Kérdésekre is szívesen válaszolok, viszont most nemsokára el kell mennem, így késő este leszek majd legközelebb netközelben, de amint tudok, reagálok a kommentekre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- LG V30 - vezércsel
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Léghűtés topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- 25.000 ft tól elvihető HP 840 G11 Ultra 5
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged