Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Csimasz22

csendes tag

válasz tildy #5 üzenetére

Debrecenben születtem, sokáig vidéken éltem. Minden nyáron az apai nagymamáméknál nyaraltam - és imádtam!
    Eszemben sincs lenézni a vidéki embereket, hisz -bár Pesten lakom,- én is közéjük tartozom.
    Akiktől azonban megvették a szüleim a tanyát, nem törődtek semmivel, csak csúnyán tönkre tették a házat, a veteményest sem gondozták. Lehet állatot tartani tisztán, lehet gazdálkodni kultúráltan is. A nagyszüleimtől és a szüleimtől ezt láttam, és nagyon nem tetszett az Jászágói extulaj hozzáállása! Tisztában voltam vele: ha anyámék oda költöznek, a belüket kidolgozzák, hogy mindent rendbe hozzanak. Anyu egészsége nem valami fényes, és már nem is mai gyerek egyikőjük sem, ezt be kell látni. Félek: áll majd a kis álomház, de nem lesz aki élvezze! Bár ne így legyen...

• Csimasz22

csendes tag

válasz tildy #5 üzenetére

Teljsen igazad van. A hitelesség kedvéért, -és persze, hogy lássátok, milyen idiótán gondolkodtam, hiszen épp ez a vicces ill. nevetséges az egészben - a naplómat szó szerint és változtatás nélkül idéztem! Az első rémület, (hogy elmennek a szüleim) és a tájékozatlanság sok sületlenséget és akaratlan túlzási hajlamot hoz ki az emberből (minden messzebbnek tűnt, és félelmetesebbnek, még rá is tettem egy lapáttal 1 évvel ezelőtt a bejegyzésemben, hogy saját magam félelmeit igazoljam!). Az újtól való félelem és féltés méltó példája az én írásom. Természetesen egy év alatt már volt időm jól megismerni az útvonalat, tisztában vagyok a távolsággal! ÉS NAGYON MEGSZERETTEM A JÁSZSÁGOT, A SZÉPSÉGÉT! Bpest, Ecser, Maglód, ........... Sülysáp, ..... Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Pusztamonostor, Jászágó az útvonal.

Új hozzászólás Aktív témák