- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Valaki nem jelentkezik segíteni? nincs senkiben kéztetés?
priviben is keredd meg, ha érdekel a dolog, mert jelenleg nagyon kevesen vagyok net közelben, privátról meg kapok e-mailt is.
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
hihi. Már hetek óta rágódom rajta, hogy a francba is, el kéne kezdeni, de...hmm. Meg lesz az. Csak tudod az epresso-nak is alig van időm ''irogatni'', meg már ZH-k is vannak. De ígérem, itt r*hadjak meg nálad, ha nem lesz meg legalább 2 cikk 1 hónap alatt. Indítsuk az órát, emeljük a búrát!
-
ALI_G
veterán
A héten szeretném megírni az első cikket, remélem láthatjátok
-
ALI_G
veterán
C# kezdőknek 1. - Bevezető [link]
Lortech írása. Korrekt, várjuk a folytatást.
Ez azt jelenti, hogy a C# nem kerül bele csak megemlítés szinten a mi írományunkba. -
ALI_G
veterán
ah, sory, Enter. Már kicsit tompult az emlékem. Mit gondoltam komolyan?
-
Szerintem ez olyan embereket is érdekelhet, aki programozónak/informatikusnak tanul. Pl engem.
-
amargo
addikt
''Egyébként az igazi programozó akármilyen
nyelvben is bír FORTRAN programokat írni.'' -
Neck
veterán
Nyomassad, van rá igény, ha ez volt a kérdés
-
bdav
őstag
-
ALI_G
veterán
raktam pár kedvcsináló képet
google powaa
-
ALI_G
veterán
Tehát
Az első cikkben csak áttekintést szeretnék adni, amolyan kedvcsináló. Történelmi áttekintés többnyire, programozás lényege, eszméje. Melyik nyelv melyiket követte, miért, mik a lényegesek. Bár ez is lehet csak kettőbe fér bele, ha alaposan csinálom/csináljuk.
Vázlat ötletek jöhetnek. -
ALI_G
veterán
Nem szoktam
(ha gondolod nézd meg az előző irományom, Mitac Mio P550 beüzemelés, azt se csaptam össze, legalább is nem mondta senki
Akinek tudomása van arról, hogy összecsaptam, mondja el most, vagy hallgattassék el örökre
)
Köszi mindenkinek a bátorítást, bármely ötletet szívesen veszek, hogy mit rakjak bele, ami esetleg elkerülte a figyelmem. Majd csinálok egy vázlatot és azt lehet kiegészíteni, vagy csinálhattok ti is, és összehasonlítjuk, és aki szeretne bedolgozni azzal megvitathatjuk. -
VR6-Fan
veterán
szia!!
engem is nagyon érdekelne a téma, szivesen olvasnám a munkádat
sok sikert hozzá!!
[Szerkesztve] -
gLes
őstag
Jó ötlet, de ne csapd össze, mert én csapok szét közted
-
menpee
aktív tag
Jó ötlet!
Sajna középsuliban csak a Pascalt ''tanultuk'', és érdekelne több ilyen nyelv, de magamtól utánanézni lusta vagyok. -
KrAt
veterán
válasz
Yushchenko #5 üzenetére
Nekem holnapután
Megyek is tanulni
Amúgy én érdeklődéssel várnám a cikket -
bdav
őstag
tetszik az 5let, esetleg szívesen be is segítenék. persze nekem is csak a vizsgák után jo
-
Yushchenko
őstag
Nekem 1 hét mulva lesz Java vizsga
Jó hogy eszembe jutattad
-
ruhk
tag
Nagyon jó lenne!!!
-
ALI_G
veterán
köszi
bár kétlem, hogy ez alapján sokan belekezdenének programozni. Nem azt akarom leírni, hogy hogy is kell, mert azt nem lehet megtaníttatni, csak megtanulni. Magadtól. Csak rámutatni lehet, hogy is kell. De ha elérem,hogy kissé jobb legyen a rálátás a szélesebb közönségnek, esetleg a fele még utánajár olyan dolgoknak amik megragadják esetleg a cikkben, neagyj Isten könyvet is vesz, akkor elég sokat elérek.
Viszont most nézem, hogy lehet rosz helyre rakta a cikkem, illetve én tettem rossz helyre. Nem feltétlen akartam oda rakni, még nem látom át teljesen melyikkel hova rakja. -
ALI_G
veterán
Ide várom a...szóval mindent
2-3 cikkre jönne ki kb. De lehet, hogy 5 is kijön. Nem akarok egyet sem túl hosszúra csinálni, 1-2 nyelv cikkenként.
Ha valaki úgy érzi segítene, esetleg társ szerző lenne, vagy témában kapcsolódó írása lenne, akkor csak bátran, szomjazzuk írásod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Érdeklődés szinten vetem fel, hogy hány embert érdekelne egy kisebb sorozat, melyben bemutatnám...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest