Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manci
tag
Babák!
Nemes egyszerűséggel csak dícsérni tudom kicsikénket, talán 1.5 éve van meg. Alapvetően filmnézéshez akartam venni valami "izét", sűrűn járkálok el ismerősökhöz projektorral vetíteni, így mindneképpen valami egyszerűen össze-szétszedhető, mobilis cuccot szerettem volna, ami amúgy tökéletesen összejött és elláttam az egészet mindenféle átalaakítókkal és hosszabbítókkal (táp, távirányító, jack), így tényleg frenetikus az egész, jópárszor még szabadtéren is sikerült zenélnem vele teljesen problémamentesen, jó minőségben, viszonylag hangosan egy erdőben messze Pesttől SzeXárd mellett. Aztán olvastam valami fórumban vagy értékelésnél, h gyenguszok a (gyári) szatelitek, nem szólnak szépen, szinte egyátalán nincsen bennük magas (kinek a pap, kinek a papír), bla-bla, de valahol kicsit nekem is ez volt a véleményem
így érdemes lecserélni a Magnat Monitor 110-re vagy 220-ra, ami amúgy pöpec is.De találtam egy jobb alternatívát is: Outline IS6T-BK
Az eredményt nem igazán tudom szavakba foglalni... Lakásavató, rendőr leoltogatás és konkrét beszarás után a puszta hangerő mellett tökéletes (!!!) minőséget követően mindenkinek javallok szatelit cserét, ha meg tudja oldani normális anyagi körülmények között... Ez a Z-2300-as mélyláda erősítője egy igencsak komoly, beltéri mocskosul erős és mégdrágább HiFi hangfalpárat is meg tudott hajtani, Én is ezért döntöttem a csere mellett.
... nagyon megérte ... kibaszottul, ha lehet ilyen tsúnyákat írni ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
így érdemes lecserélni a Magnat Monitor 110-re vagy 220-ra, ami amúgy pöpec is.