Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
commanDOS
senior tag
Én a halálbüntetést elítélem, de azért az se járja, hogy egy sorozatgyilkost, aki még meg se bánta a tettét és bármikor kész lenne újra gyilkolni még én tartsak el az adómból, én is etessem, az én adómból ruházkodjon, ''menjen'' fodrászhoz, stb. Főleg ha esetleg netán az én családomban is kárt tett, vagy közelis ismerősömben, stb.
Ha 25 évig van bent, akkor vajon mennyit él fel a gyökér az állam és mi a pénzünkből?
V. mi olyasmi megoldás kéne, hogy dolgozhassanak a bőrtön területén belül, felügyelettel v.mit, vagy nagyon szigorú felügyelet mellet v.mi közmunka: árokásás, meg hasonlók. és az elvégzett munka arányának megfelelően jussanak ételhez, ruhához stb.
Hiszen még a legcsóróbb ember sem kapja ingyen ezeket, nemhogym ég télen fűtsenek rá meg fedél legyen a feje fölött ingyen és bérmentve. Nemhiába sokan inkább elkövetnek a kikerülés után v.mi piti bűnügyet, hogy visszakerüljenek a haverokhoz , ahol kapnak kaját, meg fűtenek rájuk és még dolgozni sem kell érte.
Szóval ezt az ingyen élést kéne megszüntetni és talán v.mi becsületet is tanulnának akkor, s talán ha szabadulnak nem térnek vissza korábbi életformájukhoz, hanem akár hasznos tagjai is lehetnek a társadalmonak.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen autót vegyek?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest