- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
VladimirR #13 üzenetére
Nálam pontosan megegyezik a bal oldali tálca és a jobb oldali Sidebar szélessége. Mindkettő elbújik, ha nincs rá szükség, illetve a Sidebar elé jön a nagy méretű ablak.
Persze egészen másként használtam ezeket 17'' és 1280x1024 mellett, mint most 24'' és 1920x1200-on.
Mivel a wide monitor megálllíthatatlanul terjedni látszik azok körében is, akiknek különösebben nincs rá szüksége (nem szerkeszt videót, nem grafikázik két oldalon, nem baxtat képeket vagon toolbarral, stb.), valami félértelmes dolgot kell találni, amivel kitölti az ember a nagy oldalirányú területet.
Én úgy rendeztem el az ablakaimat, hogy – kevés egész ablakos alkalmazást kivéve – az óra pl. mindig látszik a jobb oldali sarokban, de a dollár árfolyamot is nyomon tudom így követni külön oldalak nézegetése nélkül, vagy egy kattintással ellenőrzök következő hónapi dátumokat, stb. Szóval elehet találni hasznosítható feladatokat, bár nyilván nem létszükséglet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest