- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
Viszont: A kódban szándékosan konvertálódtak az idézőjelek dupla aposztrófra? Amúgy a cikk törzsében is szebben mutatna az aposztrófos idézés helyett a rendes idézőjel, neadjisten az „alsó-felső”.
A kódban a [C ][/C ] tag-ek miatt konvertálódnak az idézőjelek dupla aposztrófra. Ha meg nem használom a tag-et, még hülyébben néz ki az egész
A irományban meg azért vannak aposztrófok, mert nagyon megszoktam, ez áll kézre. De gondolkodom a dolgon, lehet tényleg jobban nézne ki
Hogy milyen gyakran használom? Mióta megtudtam, hogy ide én is tudok cuccokat csinálni, elég gyakran. Sok kütyü van, ami tök hasznos tud lenni.. Elég gyakran kell hexából decimálisra váltogatnom, hexát ASCII-vé alakítanom, ilyesmik.. Wide monitor, oldalt ott a Sidebar, rajta ezek a konvertálócuccok, mellette pedig simán elfér egy IDA, OllyDbg, ilyesmik.. Persze, használhatnám a calc.exe-t is, de nekem ez így kényelmesebb..
XML: ööö.. itt szó nincs arról, hogy XML-ben megy az egész.. Az az egy szem XML csak infókat tárol a Gadget-ről..
Még egy dolog: saját kis cuccaimhoz nem használok túl sok HTML-t, meg script-et.. Megírom C#-ban Control Library-ként, és beágyazom a Gadget-be. Ergo futhatnának külön app-ként is, de mint mondtam, nekem így kényelmesebb.. Egy helyen van minden, és még az ablakok sem takarják el őket, és ők sem az ablakokat..
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest