Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sghc_toma

senior tag

válasz joghurt #9 üzenetére

Viszont: A kódban szándékosan konvertálódtak az idézőjelek dupla aposztrófra? Amúgy a cikk törzsében is szebben mutatna az aposztrófos idézés helyett a rendes idézőjel, neadjisten az „alsó-felső”.

A kódban a [C ][/C ] tag-ek miatt konvertálódnak az idézőjelek dupla aposztrófra. Ha meg nem használom a tag-et, még hülyébben néz ki az egész :(
    A irományban meg azért vannak aposztrófok, mert nagyon megszoktam, ez áll kézre. De gondolkodom a dolgon, lehet tényleg jobban nézne ki :)

Hogy milyen gyakran használom? Mióta megtudtam, hogy ide én is tudok cuccokat csinálni, elég gyakran. Sok kütyü van, ami tök hasznos tud lenni.. Elég gyakran kell hexából decimálisra váltogatnom, hexát ASCII-vé alakítanom, ilyesmik.. Wide monitor, oldalt ott a Sidebar, rajta ezek a konvertálócuccok, mellette pedig simán elfér egy IDA, OllyDbg, ilyesmik.. Persze, használhatnám a calc.exe-t is, de nekem ez így kényelmesebb..

XML: ööö.. itt szó nincs arról, hogy XML-ben megy az egész.. Az az egy szem XML csak infókat tárol a Gadget-ről..

Még egy dolog: saját kis cuccaimhoz nem használok túl sok HTML-t, meg script-et.. Megírom C#-ban Control Library-ként, és beágyazom a Gadget-be. Ergo futhatnának külön app-ként is, de mint mondtam, nekem így kényelmesebb.. Egy helyen van minden, és még az ablakok sem takarják el őket, és ők sem az ablakokat..

Új hozzászólás Aktív témák