Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pajinka

tag

válasz Tüzi #43 üzenetére

Az idióta ''öngyilkos'' stílus :DDD szerintem az EMO, de nekem jobban tetszik a te megfogalmazásod. Jól beilleszthető lenne a ''szörcsögős-maszkos-énvagyokazapádos'' szövegek közé.

• bambano

titán

válasz Tüzi #43 üzenetére

Anno a nagy taxis sztrájk után birkanyírás közben beszélgettem az esetről a fodrászommal. Mesélte, hogy neki sírnak a taxisok, hogy milyen rossz a helyzetük. Ilyen elvonás olyan adó, stb. Erre azt válaszolta nekik, hogyha nem éri meg, ne csináld.

Aki nem hajlandó 70 ezerért görcsölni a gyerekkel, ne menjen tanárnak. Ez nem gazdasági kérdés, ez etikai/erkölcsi kérdés. Amikor felvették, elé tették a szerződést, benne volt minden, feladat, fizetés, stb. Ott és akkor kell eldönteni, hogy annyiért az a meló kell vagy nem. Utána nem etikus azt mondani, hogy annyiért mégse, vagy fel kell mondani, ha van jobb. Ha meg nincs jobb, akkor megkapta azt a pénzt, amennyit ő a munkaerőpiacon ér.

Az meg egy orbitális baromság, hogy viseld el, hogy egy taknyos gyerek kioktat. Ha egy tanárban ez egyszer is felmerül, villámgyorsan hagyja el a pályát, mert nem odavaló. A tanár azért van ott, azért kapott képzést, járt gyakorló tanításra, hogy ne kelljen elviselnie, hogy a gyerek keresztülnéz rajta. Ha lecigányozod a kisebbségi diákot, valóban rasszista vagy. Ha bevésed neki a karót, mert ő sem csinálta meg a házifeladatot, meg másik x darab diák, kisebbségi hovatartozástól függetlenül, akkor nem vagy rasszista.

Egyébként a blogbejegyzés nem a középiskolásokról/nak szólt, hanem a fórumozóknak, kortól függetlenül.

Új hozzászólás Aktív témák