Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

moma
őstag
Szerintem jópofa ahogy most van, hogy mindenkinek csak a jele van kint. Inkább valahogy tényleg azt kéne rendezni, hogy aki ír annak legyen saját avatarja. Ha nem is oldaható meg egyből, azért szép lassan odafigyelve, hogy miből van sok, szerintem azért nem lehetetlen. Ez lehetne plusz egy motiváló tényező is az írásra

- 

cousin333
addikt
Egyetértek! Kicsit meglep, hgy szinte semmi szerepe sincs a regisztrálás időpontjának, az időhatárok meg nevetségesek (persze ez az idő múlásával egyre inkább így lesz). Én például már régen félisten is lehetnék a regidő alapján. Viszont nincs sok hozzászólásom (arányaiban). Talán úgy kellene kiteljesíteni, hogy az alapegység a hsz-ek és a regnapok összege legyen, minden rangra megszabni külön hsz és regidő korlátot. Mondjuk jó bonyolult lesz.
Én is szeretnék saját avatart, de azért nem lehet tömegesen újat csináltatni. Az meg nem jó, hogy más avatar PH-ra és Logout-ra... - 

PazsitZ
addikt
Hát valószinűleg nem vállalják be Parciék ezt a midenkinek egyedi avatar dolgot(jogosan). Szvsz nagyon sok meló lenne ez. Szegény most szenvedett végig egy teljes site létrehozását, fáradtságot nem ismerve, nem hiszem, hogy az a vágya hogy megint a nyakába szakadjon egy nagy volumenű meló

Az oldal fejlesztésénél felmerült ez a kép-név kérdés, de ugy ítélték meg jó lesz így is.
Bár szerintem nem azért fogsz elolvasni egyí cikket mert XY írta, ha a konkrét cikk tartalma ugysem érdekel/foglalkoztat. Ha meg érdekel ugyis elolvasod akárki is írta. Amúgysem hiszem hogy nagy fáradtság rákattintani a cikkre és akkor már látod is a konkrét szerzőt.
(ne vedd flame-nek
 ) - 

rudi
nagyúr
Szerintem ebből a szempontból nem szerencsés összekeverni a PH-t a logouttal. Szerintem a logout sokkal egyénibb, ott fontosabb az egyéni kép mint egy fórumon, ahol folyamatosan ott van alatta a név is. Talán a logout főoldalról kellene kivenni a kisképeket, vagy azokat a kisképeket, amik nem egyediek.

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
 - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
 - HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
 - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest