Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Én meg pont azért írtam a példát, hogy ez nem ráutaló magatartás, ez ehhez nagyon kevés. Még egy barom példa, több nem lesz: idegenek lagzijába se mész be mulatni (remélem), még annak ellenére sem hogy ki van rakva az isten hozott tábla. Kéne legalább egy meghívó, ahogy egy nyilvános, bárki által legálisan hozzáférhető wlannál is van meghívó, egy tábla, vagy weboldal, vagy bármi más felhívás, ami azt mondja, hogy te itt és most netezhetsz. Ha nem jut el hozzád ez az információ, vagy nem direkt nyilvános a hálózat, mégis csatlakozol, én azt illegálisnak tekintem, bárhogy is.
A wlanos példa meg pontosan jó lett volna arra, hogy belásd, nem azzal van eldöntve a csatlakozás jogossága, hogy képes vagy-e rá. Tök mind1, mindkettőnknek merev az álláspontja, a vita értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux kezdőknek
- Amazon Kindle
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest