Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Üdv! Köszi
Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó
-
ati012
őstag
Le a kalappal, bámulatos. Kb 2 órán át olvastam, csak tudnám miért nem ez a kötelező olvasmány? (egyébként nemtudommi most a kötelező; de mindegy). Kedvemtámadt menni a semmibe haverokkal. Na majd megoldjuk.
-
-
törölt tag
Hosszú volt, de mindenképp megérte végigolvasni
RiszpektAz adatlapodon szerepel egy ez: Satira si umorul ha jól értelmezem ez románul van Csak nem erdélyi vagy? Bocs, ha hülyeséget irok, de azért ez a kifejezés mód jellemző Tamásira is (ő is erdélyi volt).
Még egyszer bocs, ha tévedtem. -
escie
őstag
nagyon jo volt. kene nekem is kirandulni mar egyet. elvileg ez az utolso iskolas nyaram.
ismeros nagyon az az erzes, amit vegen irsz. mikor mar ugy menne haza az ember. ilyenkor csak hallgatok, es semmilyen kedvem van.amugy, megjegyeznem, hogy hires vagy.
lattam a foiskolan egy lanyt, rozsaszin felso volt rajta, amin ilyen muanyag gyemantokbol ki volt rakva, hogy "Guga".I'm back, baby!
-
Vakegérke
félisten
Bocs, de nem tévedtem. Idéznék az általad linkelt írásból.
"Másik nagyon kedvenc sztárallűröm, hogy a faluban pipa mögött sétálva ismeretleneket szólítok meg, mint ha összetéveszteném valakivel. Látok valakit kerékpárt letámasztani a bolthoz és megveregetem a vállát, hogy szia Imre, tegnap ott maradt a fiad tolltartója a konyhaasztalunkon, nejem eltette, majd leviszi, vagy érte jön.
Fickó néz elkerekedett, értetlen szemekkel és alig bírja kinyögni, hogy izé…András vagyok, maga… mag kicsoda maga?
Hja, bocsánat, Zvolenszki Zoltán vagyok, elnézést, összetévesztettem valakivel, Tudja nemrég költöztünk, és még nem mozgok valami otthonosan az arcmemóriákban.
Bemutatkozik, elmondja mi a neve, hol él, ki a rokona, mennyi gyereke van, hol dolgozik, már megbántam, hogy sztárallűrösdit játszottam vele.
Erre megkérdezi, hogy maga?
Tessék?
Maga mit dolgozik?
Áááhhh, nem komoly, semmi fontos, író vagyok.
Iiigeeen? Teljesen elképed és megkérdezi, hogy mi a nevem.
Már mondtam, hogy Zvolenszki Zoltán.
Milyen könyveket ír?
Hmmm, nem is tudom, nem lehet ezt így célirányosan megfogalmazni, olyan gugás könyveket.
Gugás? Az mi?
Hááát, az olyan gugás, mert guga az én vagyok és ezek rólam szólnak.
Hány könyve jelent meg már eddig?"Kiemelten a lényeg.
"Maga mit dolgozik?
Áááhhh, nem komoly, semmi fontos, író vagyok."Jól van ez így, hiszen megillet a titulus.
A "csak az én kedvemért" képecskét köszönöm, tényleg díjazom.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
guga
Közösségépítő
-
nagyúr
"Említetted korábban, hogy írónak mondod magad Bánkon."
Höhnye!
Na mondtam, hogy az Isten sem fogja ezt levakarni Rólad...
Oszt azért ez is olvasmányosra sikeredett! Kellene keresni egy tördelőt, egy nyomdát...
Meg elkezdeni kalapolni[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
guga
Közösségépítő
Vakegérke! [Ez önmagam paródiája volt, nem állítom magamról, hogy író vagyok, jobb ha más állítja. Egyébként köszi]
Csak a te kedvedért, hátha [ezt] díjazodbalintka! Egyszer csak hazaért a Tamás, nem azonnal, de találkoztunk, s útra keltünk más irányba. Ha lenne elég időm folytatnám. A lány közös megegyezéssel, csak egy helyszíni kalandba bonyolódott. Tamás, akkoriban ilyen alkat volt. 32 fog, baba arc, lehengerlő modor, egészen az ágyig. Utána általában elváltak az útjaik. Néha irigyeltem Őt, hogy mennyi nője van s milyen könnyen veszi az akadályokat, mert erőfeszítős nélkül ragadtak rá a csajok, de utólag bebizonyosodott, hogy nehezebb helyzetben volt, mint én, mert tartós kapcsolatot viszont nem tudott kialakítani. Mára ez megváltozott, Ő is családos ember lett és itt lakik tőlem nem messze.
Pukkancs! Csak nem a Zimmer Feriből vetted a nicket (?), egyébként köszi.
shaft72! Találó a hasonlat az a film alap.
area_51! Én köcce
kicsee! Köcce, de ezek nekem túl nagy nevek, nem vagyok méltó hozzá egy másik helyen azt írták róla, hogy töményen Kusturicás
spedyboy! Részemről a megtiszteltetés
[Most viszont kicsit ledőlök, mert hosszú volt a nap.]
S ha már nyár, akkor [hangulatkeltésnek]
-
spedyboy
senior tag
én álltalában nem komentálom az irásokat
de ennél nem birom ki ogy ne irjam le hogy
nagyon jó-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
agent_k
őstag
Fantasztikus jó az írás! Tényleg! Mint egy Gárdonyi és Jules Verne és Arany János keverék. "Néha az út a fontosabb és nem a cél."
Olyan igazi szabadság járja át az egész írást!
Egyébként erről a környékről származom, igaz kicsit fentebbről, de az Alföld az Alföld. -
törölt tag
Köszönöm az élményt, sikerült nagyonis beleélnem magam.
-
shaft72
tag
Erről az írásról az jutott eszembe, hogy megcsináltátok a magyar Félelem és Reszketést... respect és gratulálok
-
Pukkancs
aktív tag
Nem is tudom mit írjak, de már várom a következő írásodat
-
balintka
addikt
Nagyon tetszett a sztori!
Aztán mi lett Tamással és a lánnyal? Tamás mikor jött haza?
-
Vakegérke
félisten
Öregem, ez frenetikus volt. Illik ide az a szó, hogy őserő?
Eddigi írásaid közül nálam ez a numero uno, ahogy a kecsua mondja, persze olaszul...Említetted korábban, hogy írónak mondod magad Bánkon. Szerintem jogosan.
Nos, ha reagálsz, nagyon szépen kérlek, a szokásos képet ne illeszd be. Jó, humoros, meg minden, én viszont nem díjazom.Mit is akartam? Ja, köszi az élményt.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
guga
Közösségépítő
-
Lenry
félisten
szokás szerint nagyon jó... sőt...
főleg az tetszett, hogy arról a környékről szól, ahol én is élek
("Beregbogdács"-ot is beazonosítottam pár környékbeli faluval, de mivel gondolom a sztori nem friss, így nem tudom 100%-ra kitalálni... de a benzinkút Kiskunmajsa környéki volt, a rajta lévő tábla írja )nem is tudom mit mondjak...
naccerűGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Dzsozi0öt
tag
Ez hihetetlen.
Le a kalappal!Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
concret_hp
addikt
az a baj ezekkel a hosszú írásokkal hogy nagyon nehéz félbe hagyni
vagy fullba vagy sehogy :D
-
DeltaPower
addikt
maradok továbbra is rendszeres olvasód: DP
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest