Hirdetés
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Persze nem is így kell érteni, hanem a minőségérzet, mikor a kettőt fogod együtt a kezedben.
Nálam a fém, meg úgy aki ad erre, annál mindenképpen számít, pontosan emiatt (is) drágább a pro, vagy xs, nem csak a kamera, holott ez is teljesen jól teljesít, egy átlagnak meg főleg. :-) -
Ricardo
titán
Mindenben azért nem (például a kábeles adatátviteli sebesség). Azt értem, higy a nagytesókhoz képest kell valami amiben gyengéb, de itt ott túlhúzták a karcsúsítást. A belsö tárhely mérete, 2.0-ás kábeles sebesség. Kijelző felbontás. Ha mindegyik csak egy fokkal lenne jobb. (3.1, alapból128 giga , full hd felbontás) akkor ez lenne az idei év nagy durranása.
-
nagyúr
Lehet tudni, mindig ilyet veszek. Kicsit narancsos, ezért kijelzőre nem ajánlott, ott látszik rajta, de a fém/üveg hátsón nem. Kb. 5-7 munkanap alatt megjön, de volt,hogy többet vártam rá. Nedvesen kell feltenni, és hajszárítózni is, ha jó eredményt akarsz. Ha marad alatta bubi, nem para, 2-3 nap és mind szépen felszívódik.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
Így van, plusz ez is felhasználó függő, de nagyon. Én pl. nem videózom, nem játszom, máris a két legnagyobb tárhely fogyasztó kiesik. Egy év alatt a Note-al csináltam úgy 1500 képet kb.
Spotify-on van sok lista letöltve, illetve kb. 10 sorozatrész van rajta, fullHD-ban.
Szóval hiába a 128 GB tárhely nekem például, most is 33,5 körül van a foglalt: [link]Más: aki Telekomos, szépen működik a 4G/VoLTE? Nekem régebben iPhone-on és az utóbbi egy évben droidon sem ment jól, sokszor kaptam sms-t nem fogadott hívásról, szóltak, hogy nem értenek, ha épp beszéltünk, vagy robot hangom van, stb.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
-
-
GreenGoblin
őstag
Itt van előttem a 11 meg a 12. Ugyanazon a fényerőn, beállítások mellett összehasonlítottam és a színhőmérsékleten illetve a fekete színen kívül nem látom az előnyt egyik javára sem. Nem mondom, hogy nincs különbség de elenyésző.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest