Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
iPhone5 iOS 6.01 rendszeren a szöveg kiegészítés tanítható valahogy?
Pl. az "es" beírt szót egészítse ki "és"-re, vagy a "mar" beírást "már"-ra.
A Kijelölés -> Javaslat -> Javaslat kiválasztása erre való? -
Felraktam a már véglegesnek tekinthető GM-et (összes béta is fent volt). a b4-el már semmi gondom nem volt, viszont az utolsóban azért hagytak bugokat. Előjött a kihangosításos telefonálás bug (beszélgetés közben magától kihangosít), másnak 4S-en nem frissíti a e-maileket a noti centerben (ott marad, miután mail appban törölted). Sok újdonság azért nincs (azért azt nem nevezem annak,hogy elveszik a térképet és adnak egy szarabbat, ami ki tudja, mikor éri utol funkcionalitásában a mapsot (parasztvakítás meg utóbbiba nem sokat nyom).
Do not disturb mód akkor lenne igazán jó,ha én választhatnám ki, ki ne zavarjon, vagy csoportokat lehetne létrehozni, de jelen pillanatban vagy mindenkit letiltok és a kedvenceket engedem be, vagy fordítva, de akit épp akarom, hogy engedjek, mindig bele kell raknom a kedvencek közé...
-
zsír teszt

-
ZeroLimit
tag
szerintetek megéri felrakni majd az iOS 6-t 3Gs-re ????
félek hogy belassulna mert nekem volt 3G-m is és 4.2.1 volt rajta és nagyon lassú volt fagyott
egy csomó alkalmazást nem indított el.
A 3Gs-nél szerintetek nem lesz ilyesmi iOS 6-tal ??? -
Balu12
csendes tag
Ezt hogy tudnám felrakni iPadre?
Vagy szerintetek megvárjam a végleges verziót? -
iHave
csendes tag
Én szintén komolyabb fejlesztésekre számítottam, Maps nem tetszik, Music app nem tetszik, App Store-t meg keveset használom
De, mint iPhone 4 tulaj nem vagyok benne biztos, hogy érdemes felrakni rá, mint tudjuk szépen lassítják a telefonokat minnél újabb a szoft. (vegyél újat) Szerintem én várok majd a megjelenés után bőven.... -
válasz
infectedmann
üzenetére
Nekem nokián bejött a gyors váltás.
-
infectedmann
őstag
"-új map borzalmasan primitív satellite nézetben. Mintha 10 évvel ezelőtti google maps lenne, gáz."
7 év lemaradása van az Apple -nek. Aki olyan szintű Maps -et várt, mint most a Google Maps, az nincs tisztában pár dologgal. Tényleg csalódás, de ha eléri pár év múlva a Google Maps szintjét, akkor nagyon jó lesz."-új music rész színét valahogy nem tudom hova tenni, ráadásul bugos mint a fene, majd javítják remélhetőleg..."
Nekem sem tetszik az új dizájn. Nem fogom egyhamar megszokni. iOS5 -nek 8 béta verziója volt
Szóval van még idejük javítgatni 
"app store-t sem bírom megszokni ezzel a béna elrendezéssel, meg szürkével"
Háát. Nekem egyedül az értékelések hiányoznak, hogy nem látom a listában csak ha megnézem az adott app adatlapját. Remélem ezt javítják, mert így nekem ez fail. Amúgy egyéb gondom nincs vele-"Azt hittem valami nagyobb változtatások is lesznek, mert eléggé lapos már ez a felület."
Nézd meg, hogy a desktop Mac OS milyen szépen lassan változott olyanná, mint ahogy most kinéz. Itt sem fogják elkapkodni. Szépen lassan kell megszoktatni az emberekkel az új irányzatot."No mindegy, legalább az új iPhone legyen valami nagyobb durranás."
Én amit várok: 4" -es kijelző, kisebb dock csati és emiatt megnövelt akkumulátor. Ami még lehetséges, de nem valószínű az a nanoSim. Ezzel is helyet spórolnának. Amúgy a legnagyobb durranás az Apple -től, egy új saját aksi technológia lenne. Ezt még nem forradalmasították
"Sebesség érdekel, remélhetőleg nem lassult az 5-öshöz képest ?"
2. béta verzió -nál ezt elég nehéz megállapítani. Majd a célegyenesben
-
Ps Vita
őstag
Sajnos mostanában nem ütnek az újdonságok arra fele,talán az új Iphone
-
-
joey04
titán
ahogy máshol már írtam, egyik újrarajzolt app sem tetszik. nagyon gagyi mind. a maps is jóval szarabb. bár azt én is megléptem volna a helyükben, mert ugye minél kevesebb google-t akarnak az ios-be. csak több év lesz, mire beérik szvsz.
-
-
Picike8
aktív tag
Jó teszt.

Csúnya rendszer. Nem is tudok frissíteni, de ha tudnék, akkor se tenném.
-
Facebook kontakt szinkronizálást már rég tud a telóm(Nokia N8), és olyat is, ami szintén új, hivás elutasítás, és sms küldés.
-
bfrks
csendes tag
Kispál és a Borz. Mintha ezer éve lett volna, s még mindig itt cseng a fülemben.

-
hemaka
nagyúr
-új map borzalmasan primitív satellite nézetben. Mintha 10 évvel ezelőtti google maps lenne, gáz.
-új music rész színét valahogy nem tudom hova tenni, ráadásul bugos mint a fene, majd javítják remélhetőleg...
app store-t sem bírom megszokni ezzel a béna elrendezéssel, meg szürkévelAzt hittem valami nagyobb változtatások is lesznek, mert eléggé lapos már ez a felület. No mindegy, legalább az új iPhone legyen valami nagyobb durranás.
-
merkucyo
aktív tag
Asszem maradok az ios5-nél
-
Ja, remélhetőleg, addigra jól is fog működni. Ugyanis a rejtett számokkal nem tud mit kezdeni, jelen pillanatban, még béta 2-nél is kicsörög a telefon, ha nincs hívószám.
Zigur: Nem, nem lassult, van pár "gondolkodás", de ez a béta szoftnak simán betudható. iOS5 alatt is ez volt.
-
Zigur
senior tag
Jó az ismertetés, köszi. Úgy látom majd érdemes lesz feltenni ha kijön.
Sebesség érdekel, remélhetőleg nem lassult az 5-öshöz képest ? -
bbrain
tag
Grat a cikkhez.
Nekem DND mód hiányzott, de úgy néz ki, hogy ősztől nem fognak tudni felkelteni

-
EyEsOnU
tag
ezek aztán az újítások..

a zene app az kapott egy szürke/fekete skint, a map appot meg teljesen sikerült elqrni. remélem meggondolják magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De, mint iPhone 4 tulaj nem vagyok benne biztos, hogy érdemes felrakni rá, mint tudjuk szépen lassítják a telefonokat minnél újabb a szoft. (vegyél újat) Szerintem én várok majd a megjelenés után bőven....