Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz madarasz92 #49 üzenetére
Engem inkább csak a felhelyezése aggaszt. Mindenki mondja, hogy nehéz körülményes és ha elrontod, akkor már rögtön értelmét veszti.
-
madarasz92
őstag
Jó kis irás én is videon láttam eddig és ott is tetszett de nem mertem rá beruházni mert féltem hogy egyszer csak besárgul nekem is mint feljebb a barátunk-nak..
-
8nemesis8
veterán
Jó írás, bár én videók alapján ismertem meg ezt a terméket és már akkor elnyerte a tetszésemet.
-
vergilx
őstag
csak a Viewty!!
-
gmanus
csendes tag
Alapos a cikk. Gratula!
Akkor pöndörödik fel, ha nem megfelelően raktad rá. (Ezt csak iPhone-ra tudom mondani, mert azon volt és van nekem IS)
Nem kékül, nem sárgul, nem színeződik.
Teszi a dolgát!TriplaX
-
katt777
félisten
válasz dreamcatcher #30 üzenetére
Hát én Árgépen kerestem, rövidre zárandó a problémát, de mindent kidobált, csak ezt nem. Kösz a tippet.
Barthezz2: 1 valamit mondj, amit drágább külföldről hozni, mint itthon megvenni. Haverom az egész PC-jét taljánföldről hurcolta be, 1 kategóriával jobb gépet épített, mint itthon tehette volna ugyanannyi pénzből.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
JanR
addikt
Hm, meglepodtem most ezen, nem rossz
-
R a y
senior tag
Nekem anno 2G-s iphoneomon volt rajta 5 hónapig kb. Jó a dolog, viszont annyi baj van, hogy egy idő után elkezd besárgulni és a széleknél felgyülemlik a dzsuva:S
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
rizso
addikt
Egy pöppet macerának tűnik egy ilyen felrakása
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
dreamcatcher
csendes tag
válasz Skynet258 #38 üzenetére
Én egy övre fűzhető bőrtáskában hordom, vagy a kabát belső zsebében, így az elszíneződésről nincs infóm - vagyis eddig nem volt.
Igazad van, valahol a kettő között félúton van az igazság. Nekem ez az első érintőképernyős telóm, és igyekszem vigyázni a kijelzőjére. Arról nem is beszélve, hogy az eddigi telóim mind lekoptak vagy a hátlapnál, vagy a sarkoknál, vagy mindenhol.
Az LG-nél a gyári fólia kb. egy hét múlva kezdett feljönni róla, ekkor keresgéltem a lehetőségeket, és akkor még csak Mo-i cégtől/viszonteladótól akartam rendelni, így lett az IS. (Mert amúgy van más gyártó is a piacon, hasonló tulajdonságú fóliával). A másik, ami tényleg vonzóvá tette, hogy ha gond van, akkor cserélik.
És tényleg cserélik, gyakorlatilag szó nélkül, így, ha valaki megbarátkozik a hátrányával, akkor talán mondhatjuk, hogy évente kb. egy ezrest kell rákölteni a visszaküldésre (legközelebb szerintem a tértivevényes megoldást hanyagolom, mert sok értelme nincs: úgyis küldenek egy mail-t, ha odaért a régi IS), aztán persze az új IS-t feltenni a telefonra.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Skynet258 #38 üzenetére
Na de ha 1 évet kibír, és az élettartam garanciának köszönhetően ingyen cserélik, akkor az is megoldás, hogy évente kérsz egy újat. Nem akkora költség visszaküldeni a régit, meg évente 1x ki lehet bírni a felrakással való szarakodást is, de védeni meg akkor mégiscsak véd.
Everybody lies.
-
Skynet258
veterán
válasz dreamcatcher #35 üzenetére
Örülök, hogy így látod Én is amikor vettem, vagy szuperjót olvastam, vagy lehúzták. Az igazság valahol a kettő között van, mert valóban igaz az, hogy szinte lehetetlen benne kárt okozni, de vannak negatívumai is, amiket szeretnek elhallgatni sokszor.
A másik, amit nem írtam le anno az oldalon, az az, hogy az IS hajlamos az elszineződésre. Nem kicsit, hanem nagyon. Nálam jó pár hónap után megkékült, főleg a széleken (farmerzsebben hordom a telefonjaimat). Volt akinek megsárgult - az Omnia topikban anno beszélgettünk erről.
De ha valaki tényleg strapabíró megoldást keres, akkor kb. egy évig meg tudja oldani egy szettel. Tovább nem, mert olyan mértékben elenged a széleken, amin sehogy sem lehet segíteni. Sajnos ez ilyen... -
dreamcatcher
csendes tag
-
MODERÁTOR
válasz dreamcatcher #33 üzenetére
Magyarországon is van ahol el tudnak szórakozni ennyit a kiszállítással, szóval nem vészes az
Everybody lies.
-
dreamcatcher
csendes tag
válasz Skynet258 #32 üzenetére
Remek, köszi, hogy belinkelted, jó, ha azok, akik idetévednek, elolvashatnak mindenféle tapasztalatot. Nekem pont az volt a gondom az első IS vásárlása előtt, hogy alig találtam valamiféle véleményt, hogy milyen is a gyakorlatban. A youtube-on olvashato "cool and useful" vagy " a piece of shit" nem túl sok infót adott. Ezért gondoltam, hogy összedobok egy ilyen cikket, talán segít 1-2 embernek dönteni, na meg a felrakáshoz is ad némi tanácsot.
Nekem a kijelzőn lévő fóliával eddig semmi gondom nem volt. Amivel volt, azt nem sorolom fel megint, a cikkbe beletettem.
Tény, hogy egy "könnyed" kis délelőtti elfoglaltságot vesz a nyakába, aki egy teljes telefonra való IS-t (főképp az elsőt) fel szeretne applikálni a telefonjára. -
jubilleum
senior tag
A Mobile Meeting 2010-re jön valaki ilyen IS-el? Szívesen kipróbálnám milyen élőben.
(zsákbamacska kerülése)[ Szerkesztve ]
-
dreamcatcher
csendes tag
válasz Barthezz2 #31 üzenetére
Sajna már nem arra vagyok, ahol te laksz, így nem tudjuk megoldani az élőben.kijelzőtapicskolást
Na igen, az ár. Ezt így konkrétan nem akartam kiírni, mert még üzletrontónak titulálnak.
Azt azért hozzáteszem, hogy a magyarországi forgalmazótól pár nap alatt ideért, külföldről kicsit hosszabb volt (március 4-én kaptam egy mail-t a Zagg-tól, hogy elindult a csomag, és emlékeim szerint 9-én, vagy 10-én már itt is volt - és ebben benne volt egy hétvége is.) -
Skynet258
veterán
A bemutató jó lett, és alapos, én azonban teljesen más véleményen vagyok az IS-t illetően. Ha valakit érdekel, akkor még anno az Omniás oldalamon írtam róla pár sort.
-
MODERÁTOR
Jókor jött az írás, egy hete vettem egy 5530-at, és a gyári fólián kívül egyenlőre még más védelmem nincs.
Elgondolkodtató. Bár tudom magamról, hogy ha valami áll a kijelző és köztem, ami zavarja a tisztánlátást, azt nagyon nem szeretem Jó volna élőben látnom egy ilyennel "burkolt" telefont, az lenne az igazi. Ha a kijelzőre nem rakok, akkor meg értelme nincs, mert azt kellene legjobban védeni, mert egy hátlapi karc, hiába nem szép, nem annyira negatív, mint egy a kijelző közepén terpeszkedő hasadék..
Nézegettem az árakat is. Hát arra inkább nem mondok semmit, hogy a gyártótól külföldről rendelve így első nekifutásra sacckb olcsóbban kijön, mint itthon megvenni..Everybody lies.
-
dreamcatcher
csendes tag
Ha beírod a gugliba, hogy Invisibel Shield, kiadja a magyar hivatalos viszonteladót és a gyártót is (ez utóbbi a zagg). Javaslom, nézd meg mindkettőnél az árakat, és dönts belátásod szerint, hogy egyáltalán ennyiért szeretnél-e, és ha igen, akkor honnan éri meg jobban megrendelni.
-
Vasinger!
nagyúr
Érdekes és jó cucc, de ami nem világos, hogy érintős kijelzős telefonra ha rárakjuk a fóliát a nyomás erősségét nem fogja gyengébben érezni?
-
ZeroX92P
tag
pár napja szedtem le iphone rol kb 1-1.5 éves volt széleinél kezdett feljönni
"regenerálódásról" annyit hogy első hónapokban nekiütöttem vminek tette a dolgát megvédte a telót nemlett baja de a fólián a benyomódás megmaradt a mai napig
a teló teljesen karcmentes maradt alatta olyan mint újkorába -
blokad
senior tag
válasz dreamcatcher #19 üzenetére
akkor elkérném. Email címem az adatlapomon,
-
iSonic
addikt
Nagyon jó kis írás GRATULA
-
dreamcatcher
csendes tag
válasz jubilleum #21 üzenetére
Na igen, ez az a rész,ami megszokás kérdése. A sima képernyőt még nem próbáltam, de tény, hogy ez "ragadósabb" a hagyományos fóliához képest, viszont, miután megszoktam (pár óra), teljesen jól ment a görgetés is. Azt, hogy erősebben kellene nyomnom, nem vettem észre (de ez megint szubjektív, lehet, nálad ez zavaró), viszont az IS használata elején újrakalibráltam a kijelzőt.
-
jubilleum
senior tag
én arra lennék kíváncsi hogy amikor végig húzod az ujjad (például scrollozáskor) akkor mennyire "tapad" mert én egyszer próbáltam egy ilyet, és sima képernyőhöz képest sokkal jobban odaragadt az újjam, meg erősebben is kellett nyomni
-
N-vidi-A
őstag
Aki teheti vegyen IS-t, mivel ha úgy vesszük, egy drága telónal ez alap, akár 1-2 év mulva is olyan, mint az új, ha eltávolítjuk a fóliát persze.
I900 omnia-n volt, tényleg masszívabb a fogása, tapad, nem esik ki könnyen a kézből, és védi az egész készüléket.
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
dreamcatcher
csendes tag
Nekem csak Special1-ként van a telefonomban és sajnos nem találom, hogy honnan töltöttem le, át tudom küldeni mail-ben, ~2 mega az egész. Egyébként egész használható: mind az ikonok, mind a körön lévő betűk hozzá vannak rendelve egy-egy menüponthoz, az óra közepe pedig az ébresztőórához.
-
blokad
senior tag
Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy milyen témát használsz a telefonon?
-
dreamcatcher
csendes tag
Most néztem, a gyártó oldaláról rendelve 3700HUF-ra jön ki a kijelző fólia, ha 200-zal számolom a $-t. Ez csak a kijelzőre való. Szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy szeretne-e ennyit szánni egy kijelzővédő fóliára, vagy nem.
Viszont tény, hogy nem olyan, mint a többi fólia (pl Brando), ahogy WiZARD jól írta, olyan "narancsbőrös" (sajna, ezt fényképpel nem sikerült megörökíteni), leginkább bizonyos szögben látszódik - szemből nekem nem látszódik. Kicsit vastagabb is, szerintem. Másképp nem tudom jellemezni: egyszerűen más. Sajnos ez az a rész, amit nem lehet leírni semmiféle tesztben, mert szubjektív. Amikor leszedtem a régi IS-t, és felraktam a teccsogazdaságos fóliát, amiből 4-et vettem 800Ft-ért, akkor pl. teljesen furcsa volt a kijelző tapicskolása, na meg sokkal "kényelmetlenebb" az IS után. Anno a gyári fólia után viszont az IS volt egy kicsit furcsa. -
WiZARD
addikt
jah diamond volt.
hátlapon volt, ott nem gáz, hogy elszíneződik, főleg egy feketénél, vagy sötét színnél.
egy fehér telefonon, vagy kijelzőn viszont elég béna lehet...dreamcatcher lehet hogy már láttad, 1-2 IS topicba írtam/linkeltem már...
hogy mitől lett ilyen az jó kérdés. tiszta szokott lenni a kezem, irodában dolgozok, tehát azt se lehet ráfogni, hogy munkahelyi trutyitól lett ilyen.
2 garnitúra is ilyen lett ~2 hónap után, szóval nem egyszeri eset...[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
dreamcatcher
csendes tag
Ah, ez elég durva... (korábban mintha már láttam volna ezt a képet valahol. lehetséges?)
Narancsbőrös, ez jó. De egyébként jó hasonlat, tényleg kicsit olyan (csak nem olyan durva)
Ez mitől lett/lehetett ilyen, nem tudod? Úgy értem, az enyémen is fent volt az pár hónapig, és leszedés után a szélén lehetett látni, hogy összeszedi a koszt (ez szerintem természetes, mivel nekem másfajta ragasztónak tűnik, mint a többi fóliaragasztó), de nem sárgult/barnult meg.
Egyébként örülök, hogy más is megosztja a gyakorlati tapasztalatait, mert pont ez az, amiről nem lehet sokat olvasni a neten. -
JanFe
aktív tag
Hasznos leiras. Koszi
"There is nothing permanent except change"
-
dreamcatcher
csendes tag
Van magyarországi forgalmazója is, a gugliban az első eredmény a Mo-.i hivatalos forgalmazó, a második a gyártó oldala, ott megnézheted az árakat és azt is, hogy lehet-e vásárolni a te telefonodra.
Egyébként, ha IS-ben gondolkodsz, tényleg érdemes mindkettőnél megnézni az árakat (szállítással együtt), meglepő különbségeket találhat az ember...[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz dreamcatcher #8 üzenetére
cca. 2 - 2,5k
-
WiZARD
addikt
használtam több készüléken is IS-t.
Kijelzőre az első után nem tettem fel, nem elég tiszta, picit "narancsbőrös" feeling. ez hátlapon stb nem zavaró, de kijelzőn szerintem csúnya.
tényleg nagyon sokat bír, és karcálló, ez vitathatatlan.viszont kb 2 hónap zsebben hordás után ennyire színeződött el nekem:
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Hekxer
tag
válasz dreamcatcher #8 üzenetére
Hol lehet venni és mennyibe kerül egy régi fémhátlapos iphone-ra?
Minden idelátogató kollégának: FEDEZET NÉLKÜL NINCS TELJESÍTÉS!
-
Drenadar
veterán
válasz dreamcatcher #6 üzenetére
igen, ez az élettartam garancia azért ... nem boldogítana , ha 2-3 havonta kell postázgatnom...
ha lesz köv pda-m ( a mostani omniámra már fleesleges lenne) és ha arra elérhető lesz akkor arra veszek...
-
dreamcatcher
csendes tag
Hát, a regenerálódási tesztet nem próbáltam ki (nincs ennyi súly itthon. )
Tény, hogy nyúlik és erős, és vastagabb, mint a "hagyományos" fólia.
A kulcsos tesztre én is kíváncsi voltam - ha már egyszer élettartam garancia (meg mennyire fake pl. ez a videó, legalábbis a kulcsos része.)
Szerintem normál használat mellett nem karcolódik meg, és ha mégis van rajt komolyabb karc, akkor is idővel tényleg eltűnik. A kulcsok mellé azért nem raknám a telefonom, mert mindenhol azért nem védi. Szerintem, ami kritikus lehet, azok a részek, ahol keskeny az IS: a KU990-es esetében az írásban is említett vaku környéke a hátlapon, tolókapcsoló környéke, stb. De erre való az élettartam garancia.
A kijelzőnél az opálosodást nem tapasztaltam - eddig. Ha mégis opálosodna: élettartam garancia. (persze, nem az az életcélom, hogy félévente visszaküldjek egy IS-t ) -
twine
veterán
Köszönöm az írást....bár elolvasni nem sikerült(de estére valszeg potlom mert érdekel),,,csak végigscrolloztam,,,de tuti hogy rengeteg hasznos infót találok majd benne ahogy látom....Erőssen gondolkodom a vásárlásán,,mert a "gumitok" nagyon nem tetszett az Omnián,,,,ezért leszedtem,,,,gumi nélkül szép, és jó is használni,,,de borzasztó para az állandó "karcveszély"...ráadásul a Brandóban(kijelzőfolia) is csalódtam már nem egyszer, mert könnyen karcolódik.....Ez egy jó alternatíva lehet,,,,csak hát az ára....
Bár olcsóbb mint egy komplett gyári ház a gépre.... -
Flam
aktív tag
Élettartam garancia... Szerintem nem fog "elhasználódni" bár nem tudom,hogy több hónapos távlatban mennyire opálosodik a fólia, ugyanis gyengébb minőségüeknél vagy nem éppen ilyen célra használt fóliáknál ez jellemző.
Bár ha jól gondolom, akkor az apró hajszál karcok azok amitől a fólia "homályos" lesz. IS-nek pont az a lényege, hogy nem karcolódik, kérdés hogy mennyire igaz.
Gondolkodom rajta, hogy rendeljek-e, egyelőre van más fajta fóliám kifogyhatatlan mennyiségben... -
Sekene
csendes tag
Hát pár videót láttam róla, mikor mindenféle eszközzel karcolgatják izomból...és a kijelzővédő állja a sarat.
Pl:
Regenerálódási képesség tesztelése:
http://www.youtube.com/watch?v=j4RtUJQvkbw
Toll teszt
http://www.youtube.com/watch?v=01WcHVxWd1w&feature=channel
[ Szerkesztve ]
-
Sekene
csendes tag
ÁÁÁ nagyon jó írás. Épp pár napja rendeltem egy Is-t az Ipod Touchomra. Már nagyon sok jót olvastam róla. Remélem nekem is sikerülni fog ilyen normálisan felrakni. Abszolút hasznos írás. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest