- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
szaboi6512 #60 üzenetére
Sajnos az rtorrent-es xiaomi fw-t azóta se tudtam tesztelni, majd talán januárban valamikor, ha a fiam épp suliban lesz. Onnan nem jön haza csak este 8 óra körül, akkor majd egy délután felteszem én is, és megpróbálom.
-
válasz
szaboi6512 #60 üzenetére
A 3.9 meg a 3.7 a rutorrent verziószáma, szerintem annak nem sok köze van ehhez, itt inkább az rtorrent verzió a lényeg. A Xiaomi fw-ben ez az entware van, tehát ha innen telepíted fel, akkor ugyanazt kell kapd.
http://entware.wl500g.info/binaries/entware/
Meg amúgy az rtorrent configban van egy ilyen opció...
check_hash = no
...ami azt hiszem defaultban yes értéken van, azt érdemes telepítés után ellenőrizni.
Aktív témák
- DJI FPV Combo drón szett - új állapotban
- Eladó ddr5 ram
- Újszerű! Garanciális ! SteamDeck 512GB OLED /Dobozos!/Tartozékokkal/
- !! Újszerű Garanciális !! MSI RTX 4060 8GB /Dobozos!/Beszámítás! Posta lehetséges!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest