- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
z123456z
őstag
Sziasztok. Van egy mi r3g routerem, évek óta a saját kínai firmware-ével megy gond nélkül. Nem is nagyon törtem a fejem padavanon, de talán kipróbálnám, csak szeretném tudni, hogy jól értem e a dolgokat.
Tehát, ez a fw már egy kész valami, nem kell semmit beforgatni, mókolni, csak egyszerűen feltelepíteni? Ami engem leginkább érdekel, és ha jól értem, már tartalmaz egy torrent klienst és egy dlna szervert? Mert a tévém csak dlna képes filmet játszani. Ezek szerint ha ezt feltolom a routerre, rádugok egy külső hdd-t, akkor tudok le/fel tölteni, és filmet nézni DLNA-n? És ezt az egészet tudom egyszerűen telefonról kezelni? Mert pc és noti csak a gyerekeknek van, nem akarok állandóan berohangálni hozzájuk. És a wifi is rendben van vele, mert a gyári nagyon jó mindenhol, még az 5g is, bár az a leghátsó szobában már nem annyira, itt visszamegy 2.4-re.
Szóval örülnék, ha ez mind így lenne, remélem jól értem.
Köszönöm.
Aktív témák
lo Előrebocsátom, hogy az alábbiakban semmi újdonság nincs, az említett firmware régóta létezik a szóban forgó két...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest