- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szab.tam #366 üzenetére
Ó, hát és ezt pont tőlem kérdezed???
Sajnos nem vagyok járatos a témában, ugyan volt több CF és SLI lapom is, de valójában egyszerre egynél több kártya sosem volt benne, hacsak az integráltat nem veszem annak.
Eszembe jutott viszont más. (ugyanakkor lehet, hogy itt a hsz-ek között már ki lett tárgyalva, nem olvastam végig)
Mi lenne, ha maga a ház lenne a hőleadó elem? Ugye ebben az esetben némi design munka is kellene, valamint egyes részeket nem ártana elszeparálni valahogyan, értem én ezalatt az optikai és belső, HDD drive-okat, de alapvetően megvalósítható lenne?!?!
csak egy észrevétel az ár kérdésekhez.
Úgy gondolom, hogy bár az alapanyag se "occó" éppen, a rendszer elsősorban eszmei értékkel rendelkezik, mint prototípus, mondhatnám akár világviszonylatban is, hisz nem sok gyártó rukkol elő hasonlókkal.
Valamint ugye a befektetett munkaórák száma sem elhanyagolható, hovatovább, becslésem szerint a teljes ár több mint 50% a munka lenne.
Mindazonáltal elgondolkodtál azon, hogy ipari felhasználás esetén ez jól jöhet a karbantartásmentes környezet létrehozásában? Értsd, serverek, aholis a ventillátorok tisztítása alapvető feladat időközönként, különben beüt a ménkő, vagy ugye légkondicionált környezet, porszűrőkkel, ami viszont méregdrága, jóval több, mint egy passzív környezet létrehozása.
ha gondolkozol üzleti jellegű megvalósításban, kereshetjük egymást, volna egy-két javaslatom, ill elképzelésem, de akkor azt priviben majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest