Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PrometheusX

aktív tag

válasz infectedmann #3 üzenetére

Jaja, egyetértek veled, lehetséges hogy ugrik a gyári garancia. :) Ha naiv fejjel nem frissítettem volna az S4 Minit és utánaolvastam volna hogy pontosan mit is csinál az update, akkor még mindig meglenne a szoftveres garanciája (ami amúgy már lejárt, de kb. egy évvel ezelőtt veszítettem el mikor még garis volt). Lehet célszerű lenne a cikked elején egy mondatban kicsit kitérni a KNOX bootloader jelenlétére, és ezzel is figyelmeztetni az embereket rá hogy van ilyen szoftveres védelme a Samsung telefonoknak.

Amúgy én most SlimKAT ROM-ot használok (XDA link), Micro Gapps csomaggal. CM-et is kipróbáltam másfél éve (nightly, 5.1.1), de sajnos - mivel nem élvez elsődleges támogatottságot a telefon - sok volt a hiba és nem működött jól. Ezzel szemben a SlimKAT S4 Mini portja tökéletesen működik, atomstabil, bugmentes, nagyon megvagyok vele elégedve. :) Kicsit sajnálom hogy Nexus 5X-re fogok váltani, de hát ez van.

A telefonodon a CM küzd bármiféle problémával? Vagy elsődleges támogatottságot élvez így nem fordul elő a CM-mel olyan sok baj?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés