- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
ennek mentén én kipróbálnám meddig lehet elmenni kártyák terén. ez a kártya ugyanis ugyanúgy PCI-E, csak van rajta egy asszem Asmedia fordító chip.
egy PCI-PCIe adapterrel elvileg bármeddig el lehet menni, szerintem az egyetlen akadály az lehet ha a kártya UEFI-től függ.
-
quailstorm
félisten
-
Armagedown
őstag
Próbáld meg emelni a pci bus órajelét, így biztosan gyorsulna, mert a teljesítményét komolyan visszafogja a pci bus.
Régebbi alaplapok 66 mhzet is bírtak a 33 mhzes alapórajel helyet
Szivesen megnéznék egy összehasonlító tesztet egy sima pci-exresses gt 610 ellen. -
angyalpc2
aktív tag
Kár hogy nem ment P3 alatt
-
Tubi2
senior tag
Jó írás volt, köszi

-
RawrrSoul
tag
Ahh, 2016 környékén volt nekem is egy Zotac GT610-esem...
Már akkor is vérszegény volt a kicsike de én kifejezetten szerettem, főleg, hogy akkoriba nem is voltak nagy igényeim... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest