- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Nem volt valami hú de nagy szám, de mindenesetre érdekes volt.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
L4D1K
őstag
Vki tud aról vmit hogy 23-ától vetítik e majd a U2 3D-t ?
-
JetiRulez
őstag
Helló!
A VIP-ra én is kíváncsi lennék, de kicsit sokallom azt a 3000-ret érte. Egyszer mégis beugrom, ha lesz annyi feleslebe.
Én szerdán mennék az IMAX-ba és úgy döntöttem megnézem mind2 filmet egymás után. Szóval összességében nem ajánljátok a T-rexet?
Kösz. -
ArGab
őstag
-
Bash
őstag
Majd ha egyszer lesz lehetőségetek látogassatok el egy IMAX Dome-ba is, mondhatni az az IMAX mozik királya. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy tőlem csak egy órányira van a világ legfejlettebb, legpontosabb és legerősebb projektora, volt alkalmam többször is ellátogatni.
-
moma
őstag
most erről jutott eszembe amit már majdnem elfelejtettem, hogy mikor pici voltam, volt valahol felállítva budapesten valami ilyen kupolaszerűség és abba vetítettek valami filmet úgy, hogy bent álltunk. Arra emlékszem, hogy valami kamion jött és az emberek lehúzták a fejüket. Mondjuk lehet álmodtam, de szerintem nem
Majd beszélek erről anyámmal hátha ő emlékszik ilyenre. -
ZéZé@PH
aktív tag
Voltam a Westendben a RealD Beowulf vetítésen.
Ez után a cikk után már nagyon kíváncsi vagyok miben másabb a IMAX.
Egyébként az normális, hogy a Beowulf 3D-ben jobban hasonlított egy animációs filmre mint élőszereplősre? -
foregister
tag
nyugat-eu-i ár és nem mindenki hajlnadó megfizetni a közel kétszeres árat csupán a képminőség miatt. Megnézik egyszer, megnézik kétszer, de nem fognak rendszeresen odajárni. "A Harrypotter és a pókember elég nekünk sima moziban is". Remélem csak én vagyok túl pesszimista és lesz jövője az IMAX-nak hosszú távon is Mao-n.
Amúgy az Aréna VIP termére lennék kíváncsi

-
cizoe
őstag
ezt írja róla az oldal, vagyis ez van belül:
The enormous dome of La Géode conceals a 400-seater cinema complete with a giant hemispheric screen measuring 1000 m2 across and 26 m in diametre.
La Géode has chosen the OMNIMAX® projection system, the hemispheric version of the IMAX® process.
On La Géode's giant hemispheric screen images are some 10 times larger than those in traditional cinema.
With the OMNIMAX® system the viewer is right at the very centre of the image.
-
brownus
veterán
-
cizoe
őstag
A párizsi Cité-központban lévő Geode belsejében voltam hasonlóban, bár az is 2d volt, gömbfelületre vetítve. Hang irdatlan volt, képtől annak ellenére hogy 2d volt, és picit perzse torzult leesett az állam... Embertelen volt... De egyszer elmegyek a Bp-i IMAXbe, is, csak nem T-rexekre, meg oroszlántámadásra..

Ennek a belsejében van a mozi..
-
ArGab
őstag
-
brownus
veterán
igen, volt ott spricc is meg mozgó székek...
szóval a t2 3d-ét nem tudják az itteni imaxban levetíteni? ha jól tudom azt cameronék még a 90es évek közepe felé csinálták. kár.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
foregister
tag
Kicsit más az amiről Te beszélsz. Köze nincs a kettőnek egymáshoz. A T-rex egy komplett történetes mozifilm volt olykor megelevenedő dínókkal és múzeumban játszódott. Ha jól emlékszem a westendben egy gagyi 3D-s mozgószékes, spriccelős előadás volt, de itt egy korrekt minőséges fix ülőhelyesről van szó.
A T2 3D is ismét más és ugyanúgy gagyi az imax-szal köszönőviszonyban sincs képminőségben és élményben sem, mivel a két cég más technológiával készítette el a filmjeit és az imaxnak egy kicsit nagyobb a vászna, nagyobb teljesítményre képes hangzásban és élesebb is a képe, nem is beszélve h spécibb 3D-s technológia mint ami anno a westendben volt.
-
brownus
veterán
-
Jégkokó
veterán
Én egyszer voltam egy ilyen 3d film vetítésén, ahol rendes vászon volt csak szemüveg kellett hozzá, de amugy sztem jó volt. De hogy én egy ilyen filmért kiadjak ennyi pénzt.
-
biker
nagyúr
ha jól sejtem, itt is lehet bent zabálni meg szörcsögni közben?
akkor asszem ide nem megyek.saját imax-xp: Cosmonova, Stockholm.
25méteres kupolára 2D vetítve, kényelmes fotelek, 0 zabálás, mert tilos bevinni.sejtelmes zene, ppt fut, mekkora a kupola, mekkora a film, stb
hangtól leszakad az agyad, ha kell, és síri csend mikor kell.
a kupola miatt hiába 2d, teljes térélményt nyújt, mivel a teljes látómezőt kitölti a kép, perspektíva helyesen. sík vásznon ilyen nincen.csaj fejből mondta a szöveget.
-
moma
őstag
nekem még az volt gondom külföldön konkrétan német országban, hogy nem volt angol feliratos film egyáltalán, egy időpontban sem. pedig szerintem az IMAX sok turistát vonz (úgy értem, hogy nem ezért jönnek, de ha már itt vannak megnézik).
Egyébként szerintem a 2d-sek se rosszak imax-ben. 3d-ből a kedvencem a Journey of man volt, talán pont azért mert itt legalább egy minimális sztori van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z790 i9 13900KF 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB be quiet DARK BASE 701 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB be quiet! Pure Base 500 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)