- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
Thx!
-
Kuruc2
senior tag
és mikor lehet átvenni a díjakat? :-D
-
Kuruc2
senior tag
Tyűha!
No meg kell jegyezzem a zsűri tagjait. Kihozták elsőnek a különc desk-emet.
Amúgy én a Nexus nevű dock-ot használom és ajánlom mindenkinek. Én is ezt használom, és nekem ez jött be ideáig a legjobban. Évekig volt Rocket-dock is, még xp-s időkben is, de a Nexus profibb sztem. Igaz kb egymillió beállítás volt mire sikerült elérnem a célom, de megérte.Még egyszer köszönöm a zsűri értékelését, és a díjat.
-
Kuruc2
senior tag
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Barthezz2 #62 üzenetére
Amúgy meg film, csak cap.
Egyik kedvenc színésznővel
Bopez:
-
Kuruc2
senior tag
Köszönjük a friss értékeléseket!
Barthezz2: az csak egy képvetítő alkalmazás, némi átlátszósággal, nem movie.
Az összhatás örülök hogy neked is tetszik.
vans?: a hátterek ugye adottak voltak, nyilván a verseny miatt kellett választanom, amúgy más hátterek szoktak lenni. És ez a háttér tetszett a legjobban. Kimondottan a többi se gémer háttér sztem.
Viszont magamat meg nem hazudtolhattam meg, ha egyszer a játékokat szoktam kirakni desk-re többnyire, akkor tartanom kellett a dolgot. A startmenüikon meg nem vágom mitől pókemberes, én nem tudom mit jelent az az ikon, csak megtetszett a színe miatt a háttérhez. Összhatást figyeltem csak, a logikai felépítést nehéz lett volna megvalósítani adott hátterekből az én deskemhez. Remélem a következő versenyhez dobtok pár nénis wall-t is.
-
Kuruc2
senior tag
Köszönöm a véleményt atesz
, kezdtem aggódni hogy az úgymond régi típusú ikonok mindenkinél kimentek a divatból, már alig látni őket. Majdnem mindegyiket külön szerkesztettem be spec progival, néha még ps-t is előveszem hozzájuk. Meg természetesen jó minőségűek is, hogy a nagyítási animációnál szépek legyenek mikor egeret föléjük húzom. Igazából az asztal viselkedését videóval lehetne jobban szemléltetni, de ezzel gondolom nem vagyok egyedül. Kíváncsian várom a többiek értékelését is.
-
Kuruc2
senior tag
Mondjuk az újonnan berakott képek nekem guglibejelentkezésre irányítanak, a régiek meg mind ugyanazt a linket dobják ki, az összesített galériát. valahogy jobb lenne ha minden képre a saját linkje kerülne. Ha nem megy ez a guglis dolog, akkor van még más lehetőség is bőven.
-
Kuruc2
senior tag
Többi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Powerbank topik
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest