Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
válasz
Rossifumi46 #147 üzenetére
Jó kérdés, szerintem puszta szerencse kérdése. Nekem a múltkor bedöglött a töltő adapterem, és vennem kellett egyet. Találtam az apródon egy pécsi fazont, aki alkatrészként árult egy T60-ast, és írtam neki, hogy nekem csak a töltő kellene, és ha esetleg jobb az aksija, akkor az is, mert az enyém egy hatcellás volt és jó ha húsz percet bírt. Kiderült hogy más érdeklődő is volt, és hozott egy pár töltőt meg aksit, volt köztük után gyártott is meg eredeti is, és sikerült kifognom egy 97%-os állapotú 9cellásat 5500forintért, a töltőt - eredetit - 6000forintért adta. A másik fazon sokallta az árát, az inkább megvette a 70-akárhány %-os állapotút olcsóbban. Persze ezeket a százalék adatokat az Ubuntu aksi információból vettem, lehet nem hiteles adatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- E-roller topik
- Óvodások homokozója
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Apple MacBook
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- GLORIOUS Aura 145-KEY Mechanical Keycaps - White
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest