Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ezzel a fülessel szemezgetek most nagyon. 21000-ért lehet már kapni, csak nem tudom, hogy a HD-555-höz képest előrelépést jelent e a hangja?

-
Blindmouse
senior tag
A névről arra asszociáltam, hogy egy felhős operatív memóriáról van szó. Ami katasztrófálisan rosz ötlet lenne.
-
bunfi
őstag
Az is egy megoldás. Egyébként a teszt megjelenése óta sikerült kipróbálni egy Fiio X3-ra kötve és (ha hihetek vodkaboy22 meglátásainak) szinte teljesen érintetlenül hagyták a fejhallgató részét. Szépen szól, magasak jók, mélyek kiválóak, de a közép... annyira V, hogy az csak na.
-
Findzs
addikt
részletes teszt sok munkád van benne

de én inkább ennyi pénzből egy shure440 -et + valamilyen mikrofonnal (ha kell, nekem pl. nem) vennék
-
xenom0rph
őstag
Nagyon részletes cikk, grat hozzá!

-
Prevent
aktív tag
Jó cikk, köszi a tesztet

-
Nigér
őstag
Egy kis helyesbítés: Beyerdynamic.
[link]
Legalább 2 helyen rosszul van írva.
Amúgy kösz a tesztet! -
Altair77
tag
Kiváló teszt mint mindig mondjuk csán rúglak mert nem hoztad át megnéztem volna mit mutat...bár ki van csukva hogy a v2-t bármiben megfogja de ha jól tudom nem is egy kategória a kettő^^
-
AxBattler
félisten
Köszi, érdekes, és kimerítő teszt!
Nekem mindenesetre marad majd a jövőben a Telekomnál vásárolandó Sony Xperia E1-hez mellékelt Sony fejhallgató...

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest