- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
YASKATIR
senior tag
Akkor csak ajanlom, hogy olvasd el a hozzaszolasom.
Total demagog modon ervelsz es probalsz par szar sorozatot / filmet kivetiteni az egeszre. Amiota letezik film, azota vannak szar filmek es amiota letezik sorozat azota vannak szar sorozatok. Nagyjabol ugyan olyan szazalekban. A kulonbseg annyi, hogy ma teljes mertekben elerhetoak mindenki szamara. Egyebkent pedig sorozatnak akkor ott a GoT meg a The Expanse, filmeknek meg irtam par peldat.
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
En ezt tudom es nem is en kezdtem el sirdogalni, hogy hollywood melyrepulesben van.
Tudom en, hogy magyarorszagon nem szabad a bs&th filmekre semmi negativat se mondani (mert azok borulnak ki a legjobban, akik lattak a kincs ami nincs-et meg a kulonben duhbe jovunk-et, de ezeket legalabb 5x), de ha valoban olyan hudekurvajo filmek lennenek, akkor ismerne oket egesz europa / vilag es nem csak az olaszok meg a magyarok.
Ui: Megvan az oneletrajzi konyve (bp), amit raadasul dedikalt is az eredeti nevevel, de ettol nem lesznek jobbak a filmjei
Lazan kapcsolodik: Az elmult sok-sok ev egyetlen ertekelheto magyar filmje A Viszkis. Az egyetlen olyan, ami nem kizarolag a magyar belpiacra keszult es ertekelheto egy random kulfoldi szamara is. Most jott ra a magyar filmipar, hogy hollywoodi szinten kell filmeket csinalni es nem beltenyeszet szinten.
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
válasz Franticfox #29 üzenetére
Ez egy olyan dolog, hogy az emberek tulnyomo resze szerint a rambo meg a terminator illetve a hasonlo filmek micsoda alkotasok, pedig egy rakas kula volt az osszes, csak mivel fiatalon lattak azt kepzelik, hogy "na igen, ezek voltak a filmek" mikozben nem. Rohadt keves valoban jo regi film van, ami nem csak a nosztalgiafaktor miatt "jo". Ott vannak pl a bud spencer es terence hill filmek (en mondjuk szeretem oket, na jo a tobbseget), de aki ezekre azt mondja, hogy jo film, az egyszeruen vak vagy nem normalis.
(#30) doeeg válas: Children of Men, Inception, City of God (ok 2002, 16 eves), Interstellar, The Departed, The Prestige, Into the Wild, Django Unchained, Oldboy (az eredeti), I saw the Devil, Dangal, Kill Bill, V for Vendetta, Eleg lesz vagy irjak meg vagy 50-et?
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
Sosem keszult annyi jo film a tortenelem folyaman, mint az utobbi 15 evben. Az mas kerdes, hogy tomenytelen mennyisegu szar is keszult, mivel lenyegeben barki csinalhat filmet. Azt nem vagom, hogy hogyan kevered ide a kepregenyfilmeket, mikozben baromi jo alkotasok vannak. Az pedig, hogy neked nem jon be a dolog, az nem azt jelenti, hogy "hollywood melyrepulese" tortenik, epp ellenkezoleg, most tundokol
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest