Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
iMaverick #18 üzenetére
egészet beadni felesleges neki, csak ezekkel a fájlokkal foglalkozik, szóval az kilőve mint hibaforrás.
magyar nyelv most is van, az online kb ugyanaz, a lenovo specifikus appokat szeretném/szeretnénk lefordítani.komolyan mondom csodálkozok, hogy működik egyáltalán ez az alkalmazás itt sokatoknál, annyira igénytelen, annyira nem figyel semmit, semmi hibaüzenet, csak dolgozik...
-
DJGABI
addikt
üdv!
ezzel a módszerrel állnék neki (mivel zip-es gyári rom nincs A820-ra), fájlok megvannak, gyakorlatilag az egész system partíció, TWRP mentéssel. Aztán itt akadtam meg. Van ugye [ez] a fordításunk, hogy adom ezt be jbart-nak?
Másodjára ugrok neki, most épp így próbálom: van ugye a forrás zip, van a fordításnak a könyvtár struktúra [link] (most épp ide raktam, ezzel a device/a820-szal fogadta csak el, mainba simán nem), így indítom [link] (decompile nem volt bepipálva, vagy 30szor próbáltam előtte míg rájöttem...). Most már fél órát eltököl, kimenetnek látszólag jót ad (eddig 2 perc alatt lefutott, csak simán bemásolta a fordítás nyers fájljait a kész zip-be....), de apktool-al visszafejtve és megnézve még mindig nincs benn a values-hu mappa a fájlokba
Ja az meg a másik hogy ahogy samsungos romoknál a framework-res.apk mellett van twframework-res.apk, itt is van egy lenovo-res.apk, azt nem kellene beadni jbartnak? bár előbb jó lenne ha rendesen fordulna a cucc... de előttem már próbálkoztak és nem működött, azért gondoltam erre mint hibalehetőség
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan kérdeztétek, hogy mi van akkor, ha nincs a telefonhoz meglévő ZIP alapú rom. Ez a feltétele annak, hogy a...
- Politika
- Sorozatok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Külpolitika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Könyvajánló
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest