Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dionaea
őstag
A teszt szerint 2 hetet megy el az óra. Nem értem más gyártó miért nem tudja ezt vagy legalább a 4-5 napos üzemidőt. Nem értem a működésben mi a nagy különbség ami miatt a Samsun órái 2 napot ha tudnak. Hogy van az hogy egy Frontier tud hozni 2 napot közben egy T rex meg. 20 napot 390Mah vs 380mah. () ha jól tudom)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
ma A Qi töltésre váltott és prémium kivitelt kapott a Huawei óraszéria, ám okosabb nem lett.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Assetto Corsa EVO
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Automata kávégépek
- Milyen monitort vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- SzoftverPremium.hu
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest