Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lagabor111
lelkes újonc
válasz
botyi7878 #431 üzenetére
Uhh, ez kemény, nekem nem volt, most próbálom kicserélni GT3Pro-ra. Nekem bár korábban dicsértem, a GPS elég rossz, legkisebb felhő, de néha az sem kell és nem látja a műholdakat... emiatt ez nagy csalódás, másik nem az óra hibája, de nincs még párhuzamos e-sim a Vodánál, hogy legyenek ettől jobb kedvűek.....
-
lagabor111
lelkes újonc
Szia, nekem a cella készenlét 0,01%, de esim sincs (toll a Vodafone fülébe emiatt, elvileg csak június vagy július lesz, HA lesz) . Viszont van valakinek tapasztalata, hogy a nyomorult naptárat hogyan kell működésre bírni, hogy az órán is legyen naptár mint a telefonon? (vannak olyan számlapok amelyek ezt fel is használják, de nekem, mert nincs szinkronban, csak szexuálisan mutat...)
-
lagabor111
lelkes újonc
válasz
bagyulus #408 üzenetére
Ok, közben addig csesztettem, míg meg jött a frissítés, már nekem is ez a verziószám van bár nekem továbbra sincs beállítás ikon a frissítésnél jobb felső sarokban..., de ezzel az óra sajnos nem frissült... Neked biztosan H W 3 pro-d van? Én az Alzánál vettem, elvileg EU-s, de már semmiben sem vagyok biztos....
Köszi. -
lagabor111
lelkes újonc
válasz
bagyulus #404 üzenetére
Szia, nekem nem dobja fel, pedig tegnap lenulláztam és minden újra lett telepítve, beállítva, feltűnt, hogy kicsit másként néz ki, nálam nincs beállítás jobb felső sarokban, az app verzió száma: 12.1.3.330, amit a Huawei appGallery -ből töltöttem le, valamint az óra modell neve: Galileo-L40E, csak kíváncsi vagyok, ez van-e nálad is? Köszi -
Új hozzászólás Aktív témák
ma HarmonyOS-sel és eSIM-mel, ám egyelőre több potenciállal, mint praktikus újítással vált rendszert a Huawei óraszéria.
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Bundle topik
- GTA VI
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest