Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
josik
aktív tag
Sziasztok!
Mint írtam, a kijelző nem nagyon csinálja amit kéne, ezt leszámítva viszont tökéletes. Nemrég találtam ezt a videót, Ami zavar, hogy a végén nem szereli össze. Kérdésem: szerintetek mi történhet a hajszárítózás után? Lehet javulás, vagy ez is csak egy hülyeség? -
josik
aktív tag
Üdv. Én most jutottam hozzá egy B1- hez. Használt, sajnos a kijelző nem igazán akar mutatni semmit. Egyébként minden ok.. Rezeg, hangot veszi viszi.. Tegnap bevittem a huawei- hez. Sajnos semmit nem tudtak mondani. Mivel se szla, se garpapir. Azt mondta igy nem lehet beazonosítani. Nem, de azt egy percen belül látra, hogy 2015 éveleji... Mindegy, autóba így is jó.
-
zeon.hu
nagyúr
Használ még itt valaki B1-et vagy másnál is a fiókban pihen már?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
gyuri2008 #320 üzenetére
Szerintem pontosabb, mint a B2-é (azt használom már, a B1 szíja elfáradt, bár még hordható lenne), az sokszor a kéz egyéb mozgását is lépésnek számolja, a hozzá való alkalmazás pedig mutatja km-ben is a megtett távolságot.
Meg kell adni súlyt, magasságot, az alapján számol. -
gyuri2008
veterán
Karlendítésre nem ébreszti a kijelzőt?
-
zeon.hu
nagyúr
Valaki talált olyan helyet/linket, ahol csak szíjat lehet venni?
Sajnos garancia nincs és elhasználódott rendesen.
Fülpárnát is keresek. -
gábor323
csendes tag
Sziasztok!
Eltörött a talkband szíja az usb töltős oldalon, tok és a gumi találkozásánál ahol vége van a merev résznek.Elküldtem szervízbe kiváncsi vagyok mit válaszolnak, semmi különöset nem csináltam vele csak hordtam, használtam napi szinten 10 hónapot bírt. -
spdrfx
tag
taskerrek megoldhato, hogy rezegjen sms-gmail-hangouts-... uzeneteknel a bluetooth ki-be kapcsolasaval.
Nem elegans, de mukodik. A trukk ott van, hogy ha elindul a tasker, kapcsolja vissza magatol az accessibility services t, mert egy (android?) bug miatt kikapcsolodik, ha fagy vagy kilep a tasker. Ha valakit erdekel, leirom. -
zeon.hu
nagyúr
nincs valakinek feleslegben a legnagyobb méretű gumi fülpárnából?
cserébe küldenék kicsit vagy közepest.
(neten nem látok, ha valaki tud ilyet, linkelje már be) -
zeon.hu
nagyúr
ha CyanogenMod van a telón, akkor pl E-robottal (sajnos a robot csak cm-al boldogul ez ügyben).
ha más, akkor kicsit nehezebb: kell egy 2-3-4g kapcsoló alkalmazás, aminek meg lehet hívni automatizálóval a megfelelő állását, amennyiben nem kézzel/widgetről szeretnéd kapcsolgatni. menü behívás utáni érintésemulációval is lehet (bár, ez elég lassú lesz).
ha esetleg MTK SoC van benne, akkor olyan emberhez tudlak irányítani, aki profi segítséget tud adni (ebből a szempontból jók az MTK-k). -
avlisz80
tag
Sziasztok!Valami szellem megszállta a B1-et nálam!Pár napja elkezdte kiírni a neveket!Igazából fingom sincs hogy sikerült,mert rég feladtam már próbálkozást hogy a neveket írja ne a számokat!Érdekes de örülök!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
maggi1886076 #298 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
maggi1886076 #296 üzenetére
Átlag másfél havonta tettem fel új romot, de a mostani mér 3 hónapos. Mondjuk ma volt egy reinstall
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
maggi1886076 #294 üzenetére
Most már ezt is tudjuk legalább.
(Nálam az NFC-t nem támogatja a custom rom) -
zeon.hu
nagyúr
válasz
maggi1886076 #292 üzenetére
Jutottál valamire?
Másik telót próbáltad? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
maggi1886076 #290 üzenetére
de nem rezeg, tehát nem jelzi a hívást.
ha híváskor felveszed, nem jön át a hang, csak ha manuálisan adod át a hangot.
kifogytam az ötletekből...
ki kellene próbálni egy másik telefon típussal.
ha azzal se jó, vidd vissza cserére.
huawei suuportnak is írhatsz esetleg.
van itt a fórumon is egy ideje "Huawei HUN" néven: [link]szerk:
reset után frissítetted megint a B1-et? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
maggi1886076 #288 üzenetére
Igen, annak kell ott lennie.
Most sem rezeg híváskor? Nem is jelzi a hívást?
Próbáld ki, hogy a média hang átmegy-e. Valami filmet indíts el,a B1 média hangot is átvesz (persze csak mono lesz).
Bt hangerő nincs levéve? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
maggi1886076 #286 üzenetére
Azt nem kellet volna
Az app törlése nem egyenlő a BT kapcsolat megszüntetésével.
A bt csatlakozást váltsd át.
Tehát a bt beállításokban a huawei B1 alatt legyen kiírva, hogy "csatlakoztatva". A többi eszköz alatt ilyenkor elvileg semmi nincs kiírva, ha a Mi Band mégis csatlakozva maradt, bontsd a kapcsolatát.
Az B1 infóba pedig legyen engedélyezve a telefon hangja. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
maggi1886076 #284 üzenetére
igen!
Android nem tud kezelni egyszerte több bluetooth eszközt.
Tehát a bt beállításokban válts át a B1-re.
(Kértem egy fejlesztőitől megoldást, de csak bizonyos eszközökkel működött egyszerre.)
Szerk.
Elvileg automatizálóval megoldható a bejövő híváskor a váltás, de az sem mindig és nem elég gyors.
Szerk2:
Én csináltam egy widgetet, ami egyből a bt eszközválasztóhoz visz, így ha kell, két klikkeléssel tudok váltani több eszköz között. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
maggi1886076 #282 üzenetére
Milyen telefon?
Hívó nevét akkor jelzi ki, ha érzékeli a hívást, de az a tapasztalat, hogy kb 50%-ban írja ki a nevet.
Esetleg töröld az alkalmazást, szüntesd meg a párosítást, aztán telepíts újra.Szerk.
Bluetooth beállításban engedélyezve van a B1-nél a telefon hangja? -
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
maggi1886076 #279 üzenetére
Reset, nézd meg úgy, mennyire mér jól.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
maggi1886076 #278 üzenetére
Órásnál ingyen kaptam bújtatót.
Számláló nálam egész pontosnak tűnik. -
maggi1886076
addikt
válasz
maggi1886076 #278 üzenetére
A lépésszámlálója nem vmi jó. Érzékenységet lehet állítani vhol?Nagyon keveset mér. Töredékét, mint a MiBand.
-
maggi1886076
addikt
Huawei wear a hivatalos program a bandnek? Most frissítem a bandet. Esetleg vmi módosított alkalmazás már létezik hozzá? L-es méretben tudtam csak venni. Utolsó lyukban van. Szíj bujtatót vki vett már hozzá?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
maggi1886076 #276 üzenetére
Szerintem külön nem, vagy legalábbis nem lesz egyszerű.
Nálunk kevés nő veszi, inkább a nagyobbat árulják.
A nagyobb is jó átlagos kézre, nekem 2 lyuk marad ki a végén.
Így viszont kellet rá egy plusz szíjbújtató, mert mindig elcsúszott a szabadon maradt vége. -
maggi1886076
addikt
S-es szíjat be lehet vhol szerezni?
-
zeon.hu
nagyúr
igen, én alapból 2g-n használom a telót bejövő hívásoknál (kimenő hívásom nincs rajta, voipot használok) P7-en, mert a custom rom nem szereti a többit telenor irányba/irányból
nem észrevehető a különbség.
ha mobilnet kell valakinek ilyenkor, automatizálóval megoldható a váltás. -
zeon.hu
nagyúr
P8 lite?
kikapcsolt wifi mellett is torz a hang?
minden hívás rossz vagy esetleg csak telenor irányba/irányból?
próbáltad resetelni a B1-et, törölni az alkalmazást, majd reinstall és újra csatlakoztatni?
ez esetben a huawei supportnak írnék, (általában) segítőkészek.
G+-on, FB-on is lehet náluk próbálkozni. -
dermar
csendes tag
Sziasztok,
Valakinek a hangtorzításos problémát sikerült megoldani?
Üdv.
dermar -
zeon.hu
nagyúr
válasz
maggi1886076 #270 üzenetére
Csak a szíj nagyobb.
Hardveraprón többet is találsz. -
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Ez a karperec több fajta méretben van, ha jól tudom. Csak a szíj mérete más vagy, maga a headset része is más méret? S-est szeretnék venni. Esetleg eladó vkinek van?
-
gyuri2008
veterán
Hány amperes töltő fej jó a karperechez?
Ezt azért kérdezem, mert csak samsung töltő fejem van,ami 2 amperes. -
stefan67
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene..... Teljesen jól működik a B1, kiírja a hívó nevét is, egészen addig amíg meg nem szakad a bt kapcsolat (pl. elmegyek a telefontól). Ezután csak szinkronizálás után ismeri fel a hívó felet, addig csak a telefonszámát jeleníti meg. Van-e mód arra hogy az újbóli bt kapcsolatkor automatikusan szinkronizáljon? Nekem igazán telefonhasználatra kell csak, a fitness része egyáltalán nem érdekel....
Köszi Stefan -
-
gyuri2008
veterán
Sikerült a frissítés.
-
gyuri2008
veterán
Üdv
A telefonon keresztül nem frissít, azt írja ki, hogy a letöltés sikertelen.
Mi lehet a gond? -
designREX
tag
Sziasztok.
Telekomos vagyok, pár hetes P8 lite telóval vettem a karperecet.
A híváskor fellépő hangtorzulás nekem az első naptol fogva megvan. Én lassított a másik fél gyorsított hangot hall. Mindegy hogy 20-30 vagy 70es a másik fél, wifi ki vagy bekapcsolása se számít. És ha telóról átteszem B1-re vagy B1-el veszem fel és teszem telóra a hívást ugyan ezt csinálja.
Szóval nemtudom, hogy mi lehet de headsetkén nemtudom használni. -
Ragnar95
félisten
Szerintem elég pontatlan, csomószor tök rosszul mér nálam. Ha éjjel felébredek, azt például sosem érzékeli. Múltkor megfáztam, úgyhogy pár napig 5-6x felébredtem éjszaka, volt, h fél órára is, néztem is éjjel az időt, reggel nézem, B1 szerint végigaludtam az összes éjszakát...
Smart alarm se működik még mindig, úgyhogy fel is függesztettem az óra éjszakai viselését -
zeon.hu
nagyúr
válasz
tothferenc #248 üzenetére
Csak B1 riaszt.
Az érzékelőkkel, gondolom légzés, pulzus, ilyesmi.
A mélyalvást is méri, elvileg elég pontos. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
tothferenc #246 üzenetére
A rezgést ki tudod kapcsolni a tevékenység emlékeztetőben.
Rezeg még, ha megszűnik a bluetooth kapcsolat, vagy ha van beállítva egyéb riasztás. -
tothferenc
aktív tag
Sracok, azt nem tudom beallitani a B1-en, hogy az ora allandoan keszenletben legyen, es ne kapcsolja le a kijelzot?! A 20 percenkenti rezges az a mozgasra kesztetes miatt van, vagy akad egyeb jelentese is?!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
komistvan #240 üzenetére
Valószínűleg nem a Talkband hibája.
Custom rom van rajta esetleg?
Telenor hívások a rosszak?
Próbáld 2g-re állítani a telót, elvileg javulni fog.
Ha mobilnet kell, szerintem a P8 lite legördülőn is van 4g kapcsoló vagy automatizálóval meg lehet oldani, hogy bizonyos alkalmazások indításakor váltson át.Szerk.
Piusz hibaforrás lehet a wifi, ha mindkettő 2.4 Ghz-en megy, mivel szeretnek összeakadni. -
komistvan
tag
Látom másnak is csinálja de nekem folyamatosan szóval: bejövő hívásoknàl a hívó hangja lassított az èn hangom a hívónál gyorsitott kimenő hívásokkal semmi gond. Egy p8 lite-ről lenne szó. Próbáltam egy alcatel one touch idol 2s el is azzal nem volt gond. Csinàltam restartot leválasztást visszaàlítottam a gyári adatokat (a karkötőn) úgyhogy nem tudom mi lehet a gond. Zene megy rajt filmet is lehet halgatni vele egyedül a bejövő hívásoknál csinálja.
-
wayne1
senior tag
Sikerült már valakinek rájönnie, hogy hogy lehetne megoldani hogy mindig kiírja a hívó nevét?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
bandi3344 #234 üzenetére
Nincs másik bluetooth eszköz, amire automatikusan csatlakozik? Ez esetben ugyanis nem tud újra kapcsolódni a B1-hez.
Milyen telefon, os és verzió? Nincs kompatibilitás gond?
Esetleg még próbáld úgy, hogy a wifit kikapcsolod, amíg frissít, mivel a bluetooth és wifi képes összeakadni a hasonló frekvencia miatt (2.4 Ghz). -
bandi3344
csendes tag
semmi nem oldódott meg a probléma
-
bandi3344
csendes tag
köszi megpróbálom
-
bandi3344
csendes tag
letölti a firmwaret csak mikor elkezdi a frissítés fájl átvitelt akkor azt írja Bluetooth eszköz lecsatlakoztatva és megáll ennyinél:
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-07/09/451537_wnxryqyes4quprff_2015-07-09-12-46-19.jpg -
bandi3344
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne nálatok mennyi időbe telt mire lefrissítette a B1-et??
-
designREX
tag
Esetleg van a fényeröre megoldás? Nagyon halovány nappal. Atz hogyne csak hivásértesitést jelezzen ki van valami fejlesztés?
-
Horipici
csendes tag
Sziasztok!
Három napja használom, és bármit teszek 30-40 másodpercenként rezeg. Egy kicsit idegesítő! Mit tegyek?
-
Ragnar95
félisten
Az utóbbi napokban próbáltam működésre bírni a Smart Alarmot, de sehogy sem jött össze.
Akkor is kéne az adott időpontban ébresztenie, ha azelőtt nem érem el a megfelelő alvásfázist, nem?
Csak mert vagy túl mélyen alszom és direkt nem ébreszt vagy nem érzem,h ébresztene vagy valami baja van és nem ébreszt egyáltalán. Mondjuk régebben konkrét ébresztőt beállítva éreztem,h ébresztett, bár azzal a lendülettel vissza is aludtam, olyan gyenge volt, de a Smart Alarmot sosem sikerült még működésre bírni. -
-
zeon.hu
nagyúr
A wifi és a BT összeakadhat, de nálam ez csak voip hívás közben jön elő.
Másik ok lehet még, ha mondjuk ZTE rendszerre csatlakoztál éppen, azt nem szereti a Huawei
(Itthon ZTE és Huawei rendszerek vannak telepítve)
És akkor említhetném még az 5.0-át, mint hiba forrás.Én visszatenném a frissítést.
-
zeon.hu
nagyúr
Ez nem a B1 hibája lesz.
Telenor hívások voltak?
Esetleg custom rom van fent?
Tedd 2g-re a telefont (csak gsm), elvileg jó lesz utána.
Ha mobilnet is van, tegyél fel egy 3-4g kapcsolót, ha netezel, esetleg automatizálóval megoldható, hogy bizonyos alkalmazásoknál kapcsoljon. -
wayne1
senior tag
Ma megejtettem egy gyári beállítások visszaállítását. Már másodszor fordult elő hogy hívnak, felveszem a Band-en és olyan volt mintha lassított felvételt hallgatnék, valamint nem jelezte a beállított esemény riasztást. Remélem így már jó lesz
-
Becksman
őstag
Végülis amit használnak az kopik. Bár sztem csak napfényen látszik. (Ezért még nem dobom ki az ablakon
). Csak azért, ha az árát nézzük (29990Ft) igazán ráfért volna minimum egy dragontrail....
Plusz még egy rögzítő a szíjnak is (folyton kilóg). -
Becksman
őstag
Mennyire karcálló? 1 hete hogy megvan , de már van sajnos egy hajszálkarc rajta
-
zeon.hu
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- Alienware Aurora R4 i7
- Asus A15 FA506QR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 1TB magyar vbill gar
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest