Új hozzászólás Aktív témák

• dzsi23

addikt

"oldalt és hátul a fémlap, illetve az alsó-felső műanyag antennasáv kapott komfortos lekerekítést" - teszt

Biztos, hogy oldalt fémből van? Számomra nagyon műanyag érzése van, ami egyáltalán nem baj, sőt, jó kézbe venni egy műanyag telefont a sok fém után, főleg, hogy a kialakítása is bejön, szépen le van kerekítve mindenhol. Bár közben megjött a tok, így akár fém is lehetne. :D A hátlap viszont lehet fém, de egyelőre ott is rajta hagytam a fóliát, elfér a tok alatt (vagyis csak ott hagytam rajta, elöl lecseréltem üvegfóliára).

Vasárnap beleraktam a simet, és mivel tok is van már tegnap óta, teljes értékűen használhatom, és vigyáznom sem kell rá, mint a hímes tojásra. Azt kell mondanom, semmi hiányérzetem nincs a J5 2017 után.
    Féltem a virtuális kezelőgomboktól, eddig sosem akartam ilyen telefont, de úgyis nagyon terjednek a 18:9-es készülékek, már a samsung és a xiaomi is áttért erre (S8, Note 8, A8 2018, Redmi 5), előbb-utóbb úgyis váltanom kellett volna. Most váltottam, és teljesen jó, alaptalan volt a félelmem, percek alatt megszoktam.
    Az ujjlenyomat-olvasó sokkal gyorsabb és pontosabb, mint a J5-é, még a Redmi 3S-énél is jobb, pedig az is nagyon jól tette a dolgát.
    Ami hiányzik a J5-ből, az a kamera. Az sajnos messze jobb volt ott. De ez az ára az olcsóságnak. :)

Új hozzászólás Aktív témák