Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Szevi
tag
válasz
snooze
üzenetére
Köszi, közben ezt megtaláltam én is. Ez érdekes, mert azt mondta a lányom, hogy rendszerfrissítés előtt még lehetett. Nemrég néztem neki 7.0 van fent. Ami érdekes, hogy volt bőven hely még a belső tárhelyen mégis egyfolytában tárhely problémára panaszkodott a telefon. Most factory reset volt. Meglátjuk. Köszi!
-
Szevi
tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem. A lányom Huawei P9 lite 2016 típusú készüléke folyamatosan fullon van, nem tudjuk SD kártyára áthelyezni az alkalmazásokat, már sokadszorra van factory reset. Gondoltam hátha van valami új ROM, ami pl. android 7.0 vagy nagyobb, nem tudom. Nem szeretnék hülyeséget felrakni és téglát csinálni belőle. OTA-n nem jön semmi. Vodafone a hálózat. VNS-L21C432B371 ezt letöltöttem, ez megfelelő? Köszi előre is!
-
Szevi
tag
Szia, köszi. Ezt megtettem. De ha bemegyek egy alkalmazásba nem ajánlja fel a lehetőséget az sd kártya obcióra. Illetve nem aktív az sd kártyánál a formázás és kiadás lehetősége sem. Egyébként fájlkezelőben látja a teló és pc-ről is lehet rá másolni. Ezért vahyok elakadva. Samsung 16 gb-os a kártya. Ha valaki tud segíteni jó lenne, ne ezért kelljen visszavinni a telót. Speedshop-os. Köszi!
-
Szevi
tag
Sziasztok, ma kapott a lányom egy ilyen telót. Egy dologban nem találok megoldást, az alkalmazásokat nem tudom áthelyezni sd kártyára. Nekem honor 6 van, nem cserélném le.

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest