Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sun777
tag
válasz
phoenix64 #11224 üzenetére
A google maps működik de az OTP kegyetlenül hiányozni fog, és ne hallgass a többiekre, ez nem megoldható , a weblapos megoldás egy vacak ... , hiába tudsz belépni, nincs mobiltoken, csak sms , a tranzakció jóváhagyás sem fog gombnyomásra menni csak sms-sel mint a kőkorszakban... borzasztó.
Az egyetlen dolog ahogy elvileg úgy ahogy működik az OTP app az a "mók" vagyis ha felhackeled a GMS-t. De ugye egy banki app esetén ez nem igazán ajánlható megoldás mert egy system jogra hackelt userland app biztonságosnak nem nevezhető. (Lehet hogy most még biztonságos, de lecserélhető, módosítható, feltörhető...)
Tehát bármennyire is jó telefon, szerintem ha már most tudod hogy hiányoznának a Google szolgáltatások akkor ne vágj bele, én nem keveset buktam mert belevágtam...
és azért akármit is írnak a többiek, "mp3 lejátszónak" meg "kamerás telefonnak" ez igen drága pénzkidobás, ennyiért már lehet olyan telefont is kapni ami alkalmas mindenre és majdnem ilyen jó. Mondjuk a kameráját én is nagyon szerettem, megelőzte a korát. A Samsungnak csak mostanra sikerült utolérnie, az iPhone meg még mindig nem teljesen érte utol (a szenzort tekintve, bár ők inkább képfeldolgozásban szoftveresen erősek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest