- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
andor80 #5293 üzenetére
Pontosan!
A mai Li akkuknak leginkább az fáj ha szélsőséges értékeken vannak. Ergo ha kopp 100%-ig töltjük, illetve teremészetesen ha kopp lemerítjük. Egy éjjeli töltés(tehát kb 6-7órát 100%on tölt) kifejezetten káros. Persze mérhető statisztika nincs semmire, ezért a lényeg: ez egy használati eszköz ami valószínűleg hamarabb lesz eladva minthogy bármi baja legyen. Vagy van aki 4+ évre tervez? Na annak talán megéri vesződni vele.
De egyébként hadd szóljon a gyorstöltés, és éjjeli töltés. A teló van értünk és nem fordítva, óvjuk inkább a családtagjainkat, fordítsuk rá azt a kapacitásunkat amit telótutujgatással töltenénk.
Ideális felhasználási mód szvsz: GEN1 gyorstöltővel tölteni, legkésőbb 15%nál rádobni, 85körül levenni.
Nekem pl a kocsi vált be. kb 40percet megyek reggel, addig pont annyit rá tudok tölteni, az átlag mindennapokban kb tökéletesen működik ez a rutinom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest