Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tav-Csoves

őstag

válasz Silenzio #5151 üzenetére

Ne aggódj, ez az egész arról szól, hogy a Huawei alapesetben gyárilag ne adja a telefont Google szoftverekkel.
    Ettől még a Huawei az Android OS-t nyugodtan használhatja, - hiszen nyílt forráskódú szoftver - és használni fogja.
    Az "Android" szót a későbbiekben viszont lehetséges, hogy nem használhatja, viszont így ilyen esetben az OS olyan lesz mint pl a CyanogenMOD, vagyis alap droid, amire Te mint végfelhasználó szabadon bármikor ráteheted a Google Szolgáltatásokat, a Google Play-el, és nyakam rá, hogy a Huawei, mint gyártó ebben segíteni is fog, hiszen ez az érdeke!
    Tehát, ha bejön a HarmonyOS azon is fog minden futni.

Számomra egyébként ez a herce-hurca kísértetiesen hasonlít az Európai Unió által, a Microsoft elleni szankcióra.
    Ugyanis a Microsoft mint OS az Internet Explorer - mai nevén Explorer :o - böngészőt adta a felhasználóknak, és sok tudatlan felhasználó azt használta.
    Az Uniós direktíva kimondta, hogy a Microsoftnak értesítenie kell a felhasználót az elérhető további - konkurens - böngészők elérhetőségéről, mint a Firefox, Chrome, Safari...

Egyébként előnye lesz, ha a Google appok hiányozni fognak a telefonról, ugyanis rengeteg olyan app van, amit nem használok, de csak vannak, futnak a háttérben, és csak szívják az akkut

Google Újságos
    Google Zene
    Google Fotó :((( (hiába tiltom, feloldja magát!
    Duo
    Stb stb...

• Aryon87

félisten

válasz Silenzio #5151 üzenetére

Nem:N
    En a telot az egesz balhe kirobbanasa elott vettem, lett volna lehetosegem visszalepni, de nem tettem. Eleg sokmindent ad nekem a telo, mashol nem lenne meg.
    Kapjuk a 10-es droidot is hamarosan.
    Ha meg kiadjak erre is az uj rendszert, en nyitott vagyok ra:)

Új hozzászólás Aktív témák