Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
"Meg kell nézni mit hoz egy Note 9 videóban (4k 60fps-ről ne is beszéljünk) és mit egy P30 Pro. Aki ezek után vitába mer szálni a különbségekről....hát nem tudom."
Biztosan az én szemem rossz, de én meg annak hiszek. Egy egyórás teszt nem ad átfogó képet egy képrögzítő tudásáról, de S10-em egy hónapig volt, és bízd ide: szart se ér.
"A camera2 api vitathatatlan előnyei a zajszűrés és az élesítés állításának lehetősége (számomra)" - Filmic Próban Noise Reduction? Erre gondolsz? Mit értünk élesítés alatt?
"Átállítod és zöldben úszik a kép" Open Cameránál igen. Viszont Filmic Prónál állítható a fehéregyensúly a színskálán és téma szerint is. Manual Cameránál valóban csak a sémák mennek. Szóval az általad leírtakból egyedül a noise reduction hiányozhat, no meg a raw videó mentés. De azt meg melyik eszköz tudja?
Megjegyzés: a 1080p 60 fps a Filmic Prónál megy (ment) tökéletesen, a Manual Cameránál viszont szaggat, ott a 4K 30 megy jól. Elég warez, az igaz.
Szerintem térjünk vissza erre, miután feltettem a felvételeket, lehet, meg fogsz lepődni.
Amúgy szerintem már megírtam priviben, miért ezekkel bohóckodok.
1. Csóró vagyok
2. Amikor a párom benyögte két hete a feszt végén az ünnepségen, hogy a zsebemben van a kamera, amivel csináltuk a filmet, megfagyott a levegő. Ezekért a pillanatokért.
3. A legfontosabb: kurva szerencsés vagyok, és rávettem a feletteseim, hogy csináljunk egy stúdiót a munkahelyen, már közbeszerzés alatt egy Sony A7 III és egy félprofi videokamera. Ja, meg egy DJI Osmo Pocket 2. Úgyhogy nem is kell vennem.Blackmagicre gondoltam, de megnéztem pár teszt filmet a 6K-ról, és semmivel sem tűnt plasztikusabbnak, szebbnek a kép, mint a P30 videói.
(#4925) ffodi: gyári app, éjszakai módban és simában is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Synology NAS
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Béta iOS-t használók topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest