Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz hito #4924 üzenetére

"Meg kell nézni mit hoz egy Note 9 videóban (4k 60fps-ről ne is beszéljünk) és mit egy P30 Pro. Aki ezek után vitába mer szálni a különbségekről....hát nem tudom."

Biztosan az én szemem rossz, de én meg annak hiszek. Egy egyórás teszt nem ad átfogó képet egy képrögzítő tudásáról, de S10-em egy hónapig volt, és bízd ide: szart se ér.

"A camera2 api vitathatatlan előnyei a zajszűrés és az élesítés állításának lehetősége (számomra)" - Filmic Próban Noise Reduction? Erre gondolsz? Mit értünk élesítés alatt?

"Átállítod és zöldben úszik a kép" Open Cameránál igen. Viszont Filmic Prónál állítható a fehéregyensúly a színskálán és téma szerint is. Manual Cameránál valóban csak a sémák mennek. Szóval az általad leírtakból egyedül a noise reduction hiányozhat, no meg a raw videó mentés. De azt meg melyik eszköz tudja?

Megjegyzés: a 1080p 60 fps a Filmic Prónál megy (ment) tökéletesen, a Manual Cameránál viszont szaggat, ott a 4K 30 megy jól. Elég warez, az igaz.

Szerintem térjünk vissza erre, miután feltettem a felvételeket, lehet, meg fogsz lepődni.

Amúgy szerintem már megírtam priviben, miért ezekkel bohóckodok.
    1. Csóró vagyok
    2. Amikor a párom benyögte két hete a feszt végén az ünnepségen, hogy a zsebemben van a kamera, amivel csináltuk a filmet, megfagyott a levegő. Ezekért a pillanatokért.
    3. A legfontosabb: kurva szerencsés vagyok, és rávettem a feletteseim, hogy csináljunk egy stúdiót a munkahelyen, már közbeszerzés alatt egy Sony A7 III és egy félprofi videokamera. Ja, meg egy DJI Osmo Pocket 2. Úgyhogy nem is kell vennem.

Blackmagicre gondoltam, de megnéztem pár teszt filmet a 6K-ról, és semmivel sem tűnt plasztikusabbnak, szebbnek a kép, mint a P30 videói.

(#4925) ffodi: gyári app, éjszakai módban és simában is.

Új hozzászólás Aktív témák