Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• laczkaba

aktív tag

válasz stnorcy #22927 üzenetére

https://androidhost.ru/search.html.Nagyon figyelj oda hogy mit töltesz le, mert több fájlverzió is van az L29-nek!!!
    Ezek a kulcsszavak legyenek benne: Huawei P30 Pro VOG-L29 hw eu VOGUE-L29C x.x.x.xxx(C432E4R2P2) ----> x a verziószámot takarja
    0. Lementesz minden fontos fájlt a telefonodról!!
    1. Telefont gépre kötöd, HiSuite segítségével visszamész az általa ajánlott legutolsó verzióra.
    Rendszerfrissítés menü, majd menj a korábbi verziók opcióra és ott ráeresztheted. Ne csinálj semmit, hagyd a kábelen és várd végig a teljes folyamatot! A telefon újra fog indulni.
    2. Ha megvan, minden folyamatot amit lehet ugorj át, hogy a végére érj a kezdő lépéseknek.
    3. Windows alól formázol exFat-ra egy pendrivet..
    4. A letöltött fájlt kicsomagolod, majd a Software mappából kimásolod az asztalra a dload mappát. Ha L29 es telefonod van, akkor kitörlöd a mappából a L09-es mappát.. Ha L09-es a telefon, akkor pedig az L29-es mappát kell törölni. (Minden mást hagyj érintetlenül!) (Bár nekem ilyen nem volt)
    5. Bemásolod az exFat-ra formazott üres pendrive gyökerébe az asztalon lévő dload mappát.
    6. Csatlakoztatod a pendrivet a telefonra egy OTG átalakító segítségével (pendrive és a csatlakozót kapcsold össze, és úgy dugd rá a telóra), majd a tárcsázóba beírod ezt: *#*#2846579#*#*
    7. A megjelent menüben kiválasztod a "4. Software Upgrade" menüt, majd ezen belül a "memory card upgrade" menüt.
    8. Ha mindent jól csináltal, újraindul a telefon

• laczkaba

aktív tag

válasz stnorcy #22927 üzenetére

Azt sajnos neked kell megkeresned,én a P30-hoz több mint 1 órát kerestem.A pontos típus alapján keresd pl.VOG-L29 C-431 E4R2P2.Megfogod találni.

Új hozzászólás Aktív témák