Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Macika66

őstag

válasz vlesi69 #17949 üzenetére

Kezdem a jóval.
    A kamerája nappal jobb. Szebb képeket csinál. Na jó, éjjel is.

És ezzel vége a jóknak.

A makró használhatatlan a P30Pro-hoz képest.

Az akksi 1Ah-val nagyobb, mégsem bír annyit. A kijelző QHD+, de fölösleges, ahogy a 120 Hz is csak extra fogyasztás. Az 5G nagyon jó, de szintén extra áramfelhasználás, durván.

Bluetooth autós kihangosítót és híváskezelésre képes órát nem képes egyszerre kezelni. Inkább ledobja a kihangosítást, vissza a telefon hangszórójára a híváshangot.

A sötét módot igen furán kezeli a P30pro-hoz képest.

A proximity szenzora eléggé hektikusan működik, van, amikor egy bizonyos hosszúságú hívás után lekezdem az arcommal újraprogramozni a készüléket, ami sikerül...

A szupertöltés nagyon állat (vannak fenntartásaim, meddig bírja az akksi, de hát 3 év gari van rá), de csak 1 méteres kábelt adtak hozzá, ami tudja a 67 W-os töltést, eddig vettem 4 db 2 méteres kábelt, amire azt írták, tudja a 6A-t, de nem. Igaz, nem adtam ki 13ezret a 2 méternyi garantáltan eredeti Xiaomi kábelért, de azt hittem, feleannyiből kihozzák és működik. Sajnos nem.

Összességében >félmillióért nekem komoly csalódás a Mi11 Ultra, folyamatosan a P30pro-ba való visszaköltözésen gondolkozom...

Csak hát 4 hónaposan a Mi11 Ultrán legalább 200.000-et buknék egy eladáskor, aligha hiszem, hogy 350-ért el tudnám passzolni...

Új hozzászólás Aktív témák