Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
válasz Dave920117 #4749 üzenetére
Teljesen igazad van a frissítéssel kapcsolatban. Én sem úgy élem meg, hogy a fétisem lenne az egész, de tényleg nem 20k-s kínai förmedvényről beszélünk ugyebár.
Olyat nem lehet csinálni, hogy visszaraknánk egyel régebbi szoftvert és utána meglátnánk mit csinál az update?
-
mind12
csendes tag
válasz tabletta #4746 üzenetére
Tegnap előtt frissült a Simple, akkor működött. Utána kiadtak megint egy frissítést azóta ugyanazt csinálja
"ellenőrizze a mobilon..."
Egyébként ha ilyenkor elveszed és újra odatartod a telefont a terminálhoz lemegy a fizetési folyamat és jön a zöld pipa.
Jól időzítették ezt a hibát Simple-nél... -
bence8558
újonc
Most próbáltam a mobil fizetést először.
Elsőre nem ment(ellenőrizzem a mobilt...).
Másodikra szinten hibát írt, de akkor kötöttem az ebet a karóhoz, és hozzányomtam újrafeoldással még 2x. Na elfogadta.
Hmm... -
Pano
addikt
Sziasztok!
Elkadnám a telefont és a 3 hónap VIP garancia még él rá. Mit kell tennem ahhoz, hogy a következő tulaj még esetleg tudjon élni vele? Arany tagságomra be van regisztrálva, de tudom h le lehet választani.
-
"Ez a kiterjesztett garancia csak azokra az eszközökre vonatkozik, amelyek az Aranykártya tagsághoz kapcsolódnak. " Forrás
Nekem ebből az jön le, hogy a vásárlásnál aktiválod ezt a saját fiókodra, így Te tudod érvényesíteni. De az mondjuk sehol nincs leírva, hogy nem átruházható... Szerintem ha a következő felhasználó (fiók) megpróbálná beregisztrálni, hibát dobna rá, hogy már aktiválva van rá. Kérdezd meg az üfsz-t inkább.
Másolat_eredetije
-
smiti
veterán
válasz Dave920117 #4753 üzenetére
Nem tudom mivel lehetne. A Samunál simán tudtam variálni a firmwarekkel anélkül, hogy ugrott volna knox. Remélem itt is lehet valami hasonló megoldást találni....
-
-
djbelo
senior tag
válasz Dave920117 #4753 üzenetére
Nem biztos ezek után, hogy megkapja a dualsim az android 8-at! Ha eddig sem jött semmi....
-
djbelo
senior tag
Biztos, hogy itt valami a B151 rommal van.....azért nem tud frissíteni.Na de most tényleg ezért küldjem el szervizbe? Vicces ez
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Szia és miért ne kapná meg azért mert most nem frissül, az Oreot megfogja kapni. Akkor annak mindegy milyen build lesz.. Igen látom nem a tied van B171 úgy hogy töröltettem is azt a hozzászólást..
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Harcsai
senior tag
Enyém is 171 Media Markt kék
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Dave920117
tag
Én az Oreo-ig nem nyúlok hozzá. Ha nem frissül akkor FF.
És szerintetek ha rámegy az új android utána a frissítések is jönni fognak normálisan? -
zzola
titán
válasz Dave920117 #4782 üzenetére
50-50%.
-
nWo
csendes tag
Sziasztok! Mai napon vodafonon vettem egy P10-est! Álom egy telefon számomra. Viszont akadt egy kis gondom. Független J5 2016osról váltotta P10-esre,hiában van beállítva a mobil beállitásokban 4G mégis csak H+ a max....
APN ugy látom stimmel....Valaki esetleg tud ebben tanácsot adni?
-
-
mateo91
tag
Hali, más is találkozott már olyan problémával hogy : bluetoothon rá vagyok kapcsolódva a kocsi rádiójához (ford transit) és hallgatok zenét youtubeon vagy simán telón lévő számokat és az a jelenség jön elő hogy mikor vége a dalnak majd vált a következőre akkor nincs hang.
Youtubeból ki/be lépek és jó.
Sajna más autónál nem tudtam még próbálni. -
19Petya83
tag
válasz mateo91 #4789 üzenetére
Hello!
Nálam ugyanez a szitu. Szinten transit. A legegyszerűbb gyorssegély ha a rádiót átállítod phone-ra és rögtön vissza a bt audiora és akkor nem kell a youtubeot kapcsolgatni. Sőt, mostanaban azt is elkezdte produkálni, hogy ha összekapcsolódik a teló a kocsival, akkor magától elindul egy random mp3. Csak annyit tudtam csinálni vele, hogy letöröltem minden zenét a telefonról és így nincs ami elinduljon. Ez nekem sokkal zavaróbb, de azert a másik is bosszantó. -
bubus66
nagyúr
Sziasztok mindenkinek kívánok.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
yodee_
őstag
Aki leragadt B151-en próbálta már, hogy teljes rendszer törlés után mi a helyzet? Akkor sem frissül? Én nem akarom törölni.
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest