Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
ez igaz, de én pölö azért (is) cseréltem telefont, mert már régi android volt rajta amit sok szoftver nem támogatott, így nekem fontos szempont volt, hogy minél frissebb rendszer legyen és minél hosszabb ideig kapjon támogatást, hogy ez ne forduljon elő. mikor utánanéztem, akkor ennél a telefonnál sok-sok helyen, még hivatalos huawei oldalon is, írták, hogy igen, ez majd kapni fog android 11-et. oké, akkor megvettem. erre mi lett? izé, nem android 11-et, hanem emui 11-et... ja de az ugyanaz, mert az emui 11 az android 11-en fut! ja... nem. emui 11 az lesz, de marad az android 10. aztán meg végül már az emui11 sem volt biztos... és úgy érzem, át lettem b*szva. és a huawei meg senki sem igazán törekszik arra, hogy egyértelművé tegye ezt a dolgot, mert most csak egy információs káosz van e körül...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest