Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdphenomX4
csendes tag
Megoldódott a probléma? Nekem az egyik telepített ROM-mal csinálta azt, hogy mikor lemerült és felraktam töltésre beragadt a 'Mediapad... powered by ANDORID' logónál, majd valami okból kifolyólag egy óra múlva belépett a bootloader-be.. De hagytam általában úgy, hadd töltődjön, majd 1-1.5óra után lehúztam a töltőt, reseteltem és bekapcsolt patentul. Tud furcsaságokat mívelni a drágaság!
Sajnos nekem most teljesen szétszedve fekszik a fiókomba, mert a nanoSIM-em kezelésére egy adaptert használtam, ami nem volt a legmegfelelőbb méreteit tekintve (vastagabb volt mint a microSIM-ek nüanszokkal) és kitörte az olvasó kis hangyapömpölőnyi arany érintkeőit, forrasztani pedig szinte lehetetlen. Így ha valamelyikőtök tud esetleg alkatrészeket hozzá, megköszönném akár egy külföldi weboldal linkje is jól jön! 
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Farming Simulator 25
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos nekem most teljesen szétszedve fekszik a fiókomba, mert a nanoSIM-em kezelésére egy adaptert használtam, ami nem volt a legmegfelelőbb méreteit tekintve (vastagabb volt mint a microSIM-ek nüanszokkal) és kitörte az olvasó kis hangyapömpölőnyi arany érintkeőit, forrasztani pedig szinte lehetetlen. Így ha valamelyikőtök tud esetleg alkatrészeket hozzá, megköszönném akár egy külföldi weboldal linkje is jól jön!