Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nelman
tag
válasz vlesi69 #11700 üzenetére
Pont ez az, hogy semmit nem csináltam vele. Reggel kint voltam a -10 fokban és mikor bementem a lakásba éreztem, hogy a telefon eléggé hideg. Oda tettem az ablakba és elindítottam az AnTuTu-t (mert beugrott valaki a múltkor itt írta, hogy hidegben többet tud). És lám, ennyit produkált. Ezek szerint ha melegszik a telefon, akkor visszavesz a teljesítményből, ha lehűtve többet produkál.
-
choco01
addikt
válasz vlesi69 #11700 üzenetére
Ha hűtöd a procit akkor kevésbé szabályozza le.
Az Antutut is fejlesztik szoktak belekerülni új dolgok amik újabb pontokat hoznak.
Meg biztos jobban optimalizált a készülék oreo alatt.
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
dutrás
őstag
-
dutrás
őstag
válasz velkeibalesz #11688 üzenetére
Szinte mindenki járt így ezzel a telefonnal. Se előzmény se beállítás nem oldja meg a problémát. Magától elmúlik.
Nekem pár hetes volt a telefon mikor hasonlóképp merült. Azóta kifogástalan.P50 pro/P40 Lite
-
brd
nagyúr
válasz velkeibalesz #11688 üzenetére
Ha van root, ezzel pl. valószínűleg ki tudod deríteni. Ha nincs, akkor is ezzel (a kért 2 jogot meg kell neki adni), de így jóval kevesebb task CPU használatát fogod látni (a kernel részeként működőeket nem). Emellett root esetén egy Xposed+Amplify/AccuBattery segíthet még a statisztikáikkal.
Ill. a szokásos tanács: a Google szarok cache-ének törlése segíthet még.[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
dutrás
őstag
-
Mett
senior tag
válasz HollywoodBoy #11670 üzenetére
DTW működik, build.propba kell egy sort beírni, aztán beállításokban aktíválni. Viszont picit lassúra van kalibrálva a kernelben. DTS is működik novával meg roottal
-
aAron_
őstag
ACR Oreo update óta nem működik rendesen. Teljesen randomnak tűnik, mikor rögzíti a hívásokat. Az értesítő sávban pedig folyamatosan ott van, nem zárja be a rendszer.
Audio source (Auto)
Factory reset volt már. Battery: Manually manage: Auto-launch ON, Secondary launch ON, Run in background ON
Van még bárkinek hasonló problémája?
What is your ikigai?
-
tutaj01
aktív tag
Akinek root-olt a készülék, és kíváncsi szellemű:
Oreon tökéletesen működik a wifi-híd, csak pár sort kell gépelni a local.prop-ba.
Tehát:
/product/etc/prop/local.prop
Szerkeszt, és beírjuk ezt: ro.config.hw_wifibridge=true
Ment, engedély rw-r-r, és készülék újraindít.
Hibátlanul működik! Tesztelve B363-as verziószám alatt (Xda forrás)[ Szerkesztve ]
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
Tutu7030
veterán
válasz tutaj01 #11717 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy ezt miért nem tudják alapból jól megcsinálni a gyári fw-ben? Miért úgy kell mókolni, ha csak ennyi az egész?
"Természetesen" a wifi direct sem működik még mindig.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
AndrewBoyHUN
csendes tag
Sziasztok,
Upgradeltem 2 hete oreora én is (független telefon). Egyelőre kb minden rendben, akku idő nőtt, de úgy érzem, hogy a teljesítmény drasztikusan csökkent. A waze konkrétan szaggat, mikor visszaáll középre navigálás közben pár másodpercig minden akadásmentes, utána elkezd akadozni, kanyarodásnál konkrétan slideshowba megyünk át. Nagyon feltűnő, hogy a piros forgalom jelzések (mozgó csík az úton) is szaggat, ha free view módba megyek át akkor viszont teljesen hibátlan megint egy darabig, utána megint elkezd szaggatni. A telefon waze használat közben nem melegszik és az látszik, hogy tölteni is tudom autós töltőről, rendesen tölti a telefont, korábban szinten tartani alig tudta a töltő, most fel is tölti. A túlzott áramfogyasztás felhívás sem érkezik már meg a wazere. Nem tudom mitől lehet, factory resetet nem szeretnék csinálni, ha elkerülhető. Néztem, hogy van -e bármilyen performance beállítás, de nem találtam sehol. Azt engedélyeztem, hogy a waze ne automatikusan legyen vezérelve, hanem bármikor futhat, másból meghívva, háttérben ,etc, de ennél komolyabb teljesítmény beállítást nem találtam.
Ötlet esetleg, hogy mi foghatja vissza a wazet attól, hogy a telefon teljesítményét kihasználja?
Köszönöm
András -
choco01
addikt
válasz AndrewBoyHUN #11719 üzenetére
Nálam is szaggat a legtöbb Navi..
Gmaps is szaggat?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Neo1050
tag
-
choco01
addikt
válasz AndrewBoyHUN #11721 üzenetére
Tedd ki a párkányra vagy a fagyoba egy 5 percre aztán futtasd a tesztet és hagyd kint.. Majd meg lesz a 190 ezer..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Érdekes ez a korai oreó, vannak betegségei, ami egyszer csak meggyógyul, de van ami nem, nálam pl. minden patent, de nem volt mindig így, a gyári navi(térképek) is kitűnően teszi a dolgát, az ACR(pro verzió) is kigyógyult a bajából miután töröltem és újra feltettem, szóval minden ok. az üzemidő meg egyenesen parádés! Hozzáteszem én telepítés előtt, és után is csináltam hard reset-et.
[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
válasz #07400704 #11725 üzenetére
Sajnos nekem a keep, calendar widget widgetjei egyszerűen nem működnek, loading loading sorokat tud csak kiírni. Persze ha restartolom a telót, akkor megy egy ideig.
A deezer widgetje egy pause/stop után használhatatlan lesz (notificationból megy egyébként, szóval vicces). FR után észhez tért viszont az AdGuard.Kicsit szomorúan konstatálom, hogy míg hardveresen, egy és egy negyed év után is a legerősebb telefonok közé tartozik a Mate 9, szoftveresen jelentős lemaradással - bár, mivel a többi flagshipet nem annyira ismerem- inkább jelentős hiányokkal, hibákkal küzd.
Tartok tőle, hogy a szép akkuidő kicsit annak köszönhető, hogy a telefon ilyen irányú használhatósága csökkent.[ Szerkesztve ]
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
snorbi82
senior tag
Azért az FR nem árt neki. Sőt sokat jelent neki.
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Nelman
tag
Ez így van!
Válasz erre a hozzászólásra, csak nem akarja válaszként megjeleníteni nálam valamiért. #11724
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Melyik is az a topik, amelyik mobil márkától függetlenül a mobillal lőtt fotókkal foglalkozik? ...nem jut eszembe...
[ Szerkesztve ]
-
conanabarbár
aktív tag
esetleg van aki más kameraszoftvert használ mint a gyári?
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
tutaj01
aktív tag
363-as frissítés óta úgy hiszem beállt az aksi! Ma nem mentem melózni, és igaz nem szoktam játszani a telón, de most többszörösen bepótoltam
Közel 5 óra folyamatos terhelés.
Teljesen meg vagyok elégedve![ Szerkesztve ]
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
őstag
Én is megcsináltam, ablakba ki egy kicsit hűtöttem, kényszerített leállítás az alkalmazásoknak és 184434 mértem. Android 8 van rajta független dual.
-
rdt89
addikt
A Pro-ra most jött meg a .343-as frissítés februári biztonsági csomaggal, ha valami ez dicséretre méltó!
-
velkeibalesz
tag
Az előbb èrdekes dolgot produkált a teló. Bedugtam a töltőt, világított, szuper töltès ès több óra múlva ránèzve, fura volt, hogy mèg mindig sárga a led, egy %-ot nem mozdult. Újraindítottam, most tölt. Èrdekes... Remèlem ebből nem lesz rendszer :/
-
tal-garius
aktív tag
válasz velkeibalesz #11741 üzenetére
Nem volt meleg a telefon? Ilyet akkor művelhet ha egy alkalmazás beragad és teljes proci használat mellett fut a háttérben. Néha előfordul.
-
velkeibalesz
tag
válasz tal-garius #11742 üzenetére
Nem volt meleg. De furcsán viselkedik mostanában. Valamièrt a cella kèszenlèt nagyon merít. A règi átlag 8 órás kijelzőidőim (sokszor több) mostanában 5 órák. Factory Reset volt. Ha lenne rá magyar Huawei garanciám, már elküldtem volna, de nagyon nincs kedvem a gsm boltos garanciáztatásal szenvedni, alap telefont kène sokáig használnom...
-
choco01
addikt
válasz velkeibalesz #11743 üzenetére
Érdekes hogy mindig azoknak van akármilyen problémájuk akik kiserletezgeztnek a verziokkal..
Hol vetted?
-
choco01
addikt
válasz velkeibalesz #11745 üzenetére
Jó, de előtte mindent kipróbáltál amit csak lehetett.. És EU-s készülék?
-
velkeibalesz
tag
válasz choco01 #11746 üzenetére
Persze, EU-s. A VIP garanciát is engedte beregisztrálni. A gsm oldal szerint amúgy egy èv gari van rá. A lejárat előtt egy hónappal majd bepróbálkozok egy akkucserère, addig meg elvagyok az 5-6 óra kijelzőidőkkel, csak idegesít, hogy új korában volt mèg 10 órán felüli SOT-om is
-
choco01
addikt
válasz velkeibalesz #11747 üzenetére
Hívd fel a Huawei Customer Servicet, és kérdezz rá imei alapján h van-e esély rá hogy kezelik-e a garanciát.. Nekem volt h kezelték az eus készülékemet..
-
puskint
tag
válasz velkeibalesz #11747 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ha van számlád, akkor a garanciát a központi Huawei intézi. De az is lehet, hogy tévedek.
-
HollywoodBoy
tag
Pár hónappal ezelőttig a Magyar Huawei is még szervízelte az Európai készülékeket (amit nem kimondottan Magyar piacra gyártottak, de C432-esek). De ezt mostanra megszüntették a "túlterheltség" miatt. Ők ezzel indokolják. Szóval most pl. Ausztirában vagy Németországban az összes C432-t számlával (vagy olyan vásárlási bizonylattal amin szerepel a készülék egyértelmű azonosítója és a vásárlás dátuma) simán le lehet garanciáztatni, de persze itt kishazánkban nem. Mert a Magyar Huawei már csak a Magyar piacra gyártott készülékeket garanciáztatja..
Itt csekkolható, hogy melyik Európai ország piacára gyártották a készüléket.
Egyébként ha megvan hova szól a garanciád (melyik Európai országba) akkor hagyd ki a GSM boltot és beszélj az ottani Huawei supportal. Én is ezt tettem az én Német készülékemmel. Tök normálisak. Ha baj van vele, küldik a szállítási cimkét, és a teljes oda-vissza költséget állják. És nem 1 év sufni GSM gari, hanem 2 (esetleg 3) év gyári gari. Csak nyilván az átfutási idő hosszabb, és a kommunikáció talán nem olyan gördülékeny.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Crypto Trade
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- OLED TV topic
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Microsoft Excel topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest