Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Tény, hogy nem szokványos módja a telefon tárolásának, de nem hiszem, hogy összefügg a hard resettel
Azért fura a dolog, mert magától legfeljebb újraindulni szoktak tudni a telefonok. A gyári visszaállításhoz elég sok mindent kell megnyomni ahhoz, hogy azt max kézzel tudod megtenni
A telefonon van céges levelező rendszer kapcsolat? -
gusthy
veterán
válasz thebeegee #5137 üzenetére
Semmiképp nem tűnik normálisnak. Az a baj, hogy a dual sim-hez ugye olyan firmware kell, ami ezt kezeli, és az egy SIM-es készülékekben nem olyan van. Kérdés, hogy milyen firmware-t raktak neked fel, és hogy az mitől fog frissülni OTA.
Úgyhogy ez mindenféleképpen valami tákolásnak tűnik, ami nem feltétlenül okoz problémát, de ki tudja, mit tartalmaz.[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Na pláne. Maximum azt tudom elképzelni, hogy valójában az egy simesek is két simesek, csak nincs bennük dupla tálca + a fw más, lehet, hogy olcsóbb így gyártani, és a szolgáltatói változatok ilyenek. De ez csak tipp.
Update: nincs neki második IMEI-je, vannak olyan SIM kártyák a világban, amik nem igényelnek IMEI-t, azoknak működik a dual sim-esítés. De szerintem ez nem jó játék.
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz thebeegee #5142 üzenetére
Igen, ezt értem, a probléma egyrészt az IMEI-nél van, másrészt pedig ott, hogy ha a rebranding nem szakszerű, akkor mindenféle bonyodalmak támadnak a frissítés körül, illetve az se világos, hogy milyen verziójú fw van a telefonon, lehet, hogy valami szervizváltozat, ami ki tudja, mi mindent tartalmaz, és miként frissül.
-
gusthy
veterán
válasz farkangyal #5236 üzenetére
Pedig az már nagyon régen van, fura, hogy nem kapot meg OTA. Nincs nyitva a bootloader vagy ilyesmi?
-
-
gusthy
veterán
Szíved joga, ettől nem lesz jobb vagy rosszabb se egy szintetikus teszten, se az életben.
Ez a telefon egyik, aktuálisan mért jellemzője a te routereden az adott körülmények között. Ha ettől jobb vagy nem jobb az egyik vagy másik telefon, akkor semmi akadálya Samsungot választani.[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Hát ez nagyon vicces.
http://consumer-tkb.huawei.com/tkbapp/642306_show.html
-
gusthy
veterán
válasz spanyoll #5475 üzenetére
Ne lohadjon le a lelkesedésed, ez egy baromi jó telefon
Ami a MIUI vs EMUI kérdést illeti, tény, hogy a MIUI-ban vannak további funkciók, cserébe ez lényegesen áttekinthetőbb. És itt van docker mód, nem csak a főképernyőkre lehet rakni az ikonokat. De ez abszolút ízlés dolga.Egyébként volt már pár xiaomi telefonom, nagyon jók, a legnagyobb különbség szerintem az anyaghasználatban van, egy Huawei után a Xiaomi-ról azt érzed, hogy papírból van. Persze tok, fólia, de akkor is, na.
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Úgy bíztam benne, hogy ez a téma kikopik egyszer.
Aminek nagyon piros, az részint nézze meg, hogy nincs - e a kamera appban élénk-re állítva a szín mód, másrészt győződjön meg róla, hogy nem led izzó alatt fotózza a kedvenc macskáját.[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz #82729984 #5673 üzenetére
"van egy valós hibája" - nos, ez sajna nem ennyire objektív.
Ma direkt csináltam egy csomó képet, olyan helyeken, ahol mindenféle pirosak voltak, és lekapcsolva az élénk módot mind a kijelzőről, mind a kamerából, egyáltalán nem volt jellemző a túlpirosítás, kb. azt hozta, ami a valóság volt. (Néha inkább "pirostalanabb" volt, mint az eredeti.) Az kétségtelen, hogy LED izzók esetén gyakran "eltéved", de mint kamerákkal kapcsolatban oly sokszor elhangzott, a fizikát nem nagyon lehet kicselezni, és a led izzók hullámhossz-spektruma az emberi szemhez van optimalizálva, nem a Huawei Mate 10 Pro kamerájához. Soha nagyobb baja ne legyen a telefonnak.Nyilván továbbra se tudja azt, amit a Canon DSLR kamera, de az nem is elvárás.
Természetesen az lehet, hogy a Te készülékednek van valami hibája, ki tudja, mi, de ha valami egyeseknél megjelenik, mint probléma, másoknál meg nem, akkor az - bár nálad lehet, hogy valós hiba - mégse általánosítható.
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz #82729984 #5679 üzenetére
Jó, ez teljesen nyilvánvaló, mindenki olyna telefont használjon, amelyik a szívének kedves, ebben nincs is vita köztünk.
Valóban sok ilyen jelzés volt, és igen, lehet fw verzió kérdése is. Nekem 127a van fenn, sokaknak meg 125.
Ideje lenne már, hogy kijöjjön a frissítés, de gondolom, a Spectre azért erősen belesz.rt a ventillátorba, és nem feltétlenül akarnak kiadni egy olyan változatot, amelyik 178.000-es antutu helyett 78.000-et tud. -
gusthy
veterán
Kapta smst a Telekomtól, hogy aktív mostantól a VoLTE. De nem az. A SIM kártya a legfrissebb fajta, újraindítás megvolt.
Beállításoknál engedélyeztem.
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
-
-
gusthy
veterán
válasz Májkülnájt #5769 üzenetére
Akkuidőben nem nagyon, az tény.
-
gusthy
veterán
Én vagyok a hülye, ezt benéztem, ezek csak L29-rr vannak approve-olva. Nyeh.
-
gusthy
veterán
válasz Tybike81 #5809 üzenetére
Kiválasztod a megfelelő fw-t, ha L09 C432 telefonod van, akkor a 127a-t, aminek a build száma 107477. Kiválasztod azon belül a Get an update through DNS menüpontot. Feljön egy ablak, végignyomogatod mind a három gombot, ami rajta van, majd beállítások->rendszerfrissítés, és onnan a szokásos módon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest