Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
edima10
tag
válasz
üzenetére
Köszi a választ.
Igen, adatforgalom kezelés alatt volt és igy nézett ki, csak be tudtam állitani egy figyelmeztetés limitet és egy tiltót, amit narancssárga és piros vizszintes vonallal jelzett. Adatforgalmi ciklust is be tudta lőni, de azt sem találom. Most mondjuk jól mutatja, mert a T-nél ez az elszámolási időszak a mobilnetre, de a 2.3-ban én állitottam be.

A beépitett (AccuWeather) óra-időjárás widget jobb alsó sarkában volt egy frissités gomb (plusz ha a widgetre kattintottam és megnyilt teljes képernyőn az alkalmazás, ott is) na az most nincs ott
A gyári app volt, mert nem látom a googleplay-ben, hogy leszedtem volna külön is az AccuWeather appját.
Nem nagy ügy, csak én általában onnan frissitettem, amikor bekapcsoltam a mobilnetet vagy a wifit (nálam csak akkor van bekapcsolva a wifi, bluetooth, mobilnet ha épp kell)
Remélem nem voltam nagyon zavaros

Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASUS routerek
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Autóhifi
- Spórolós topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A gyári app volt, mert nem látom a googleplay-ben, hogy leszedtem volna külön is az AccuWeather appját.