- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atiso01 #3068 üzenetére
Én egy ilyen készülékről tudok jelenleg, aminél ez a hiba jött elő. Legalábbis nem találkoztam még máshol ilyennel. Az valamilyen konstrukciós hiba lesz, szervíz.
Nem túl jelentős hiba (vagyis annyira nem látszik), de engem biztos nagyon zavarna.
ricsi8800gt:
Szerintem rendben van. Én gyári szoftvert használok és rendben működik, B133 mellett. Telefonoknál egyébként jellemző, hogy bizonyos esetekben nehezebben talál fókuszpontot, de negatív értelemben, e tekintetben, még mindig a G2 viszi a prímet, szerintem.Korábban tettem be képeket a minőséggel kapcsoltban.
Tompie:
Bár ezt mondjuk egy témánál sem írtam oda az összefoglalóban, de így igaz (lehet meg kellene tennem). Függetlenül attól, hogy SD -n vagy belső memórián van az állomány, frissíteni fogja a gép. Legyen szó témáról vagy biztonsági mentésről.Meg ugye dual SIM változatoknál nincs SD bővítési lehetőség, tehát elég csúnya lenne, ha nem így történne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gyúrósok ide!
- Fogyjunk le!
- 3D nyomtatás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest