- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
screampiu
csendes tag
Hali mindenkinek!
Sajnos oda jutott a telefonom,hogy már minden részén van sérülés(kivétel a kijelző a gyári fóliával).
Körben letört a műanyag burkolat az alucsík meghajlott a kamera üvegét elhagytam.
Amúgy a telefon jól működik,és szeretem is.
Tud-e valaki egy helyet ahonnan tudnék venni komplett házat,sajnos a neten sehol nem találtam.
Előre is köszi. -
screampiu
csendes tag
Sziasztok BÚÉK!
Nekem december közepe óta van meg a P6, B111 volt rajta ami tetszett de gyorsan merült az akku.
Gyorsan elhatároztam,dobok rá KK-t a hivatalos oldalról töltöttem a B510 amit simán teló menüből frissítettem (tehát nem 3 gombossal) ezután nyomkoráztam kicsit és tetszett az eredmény aztán feltettem a másik könyvtárban lévő update file-t az instrukció szerint.
Na ezután volt minden csak akksi,idő nem,óránként 15% merüléssel.
Kis nyomozgatás mi nem hagyja a telót a google szolgáltatások és társai folyamatos100% használgatással.
Ezután root és google+,könyv,film,zene uninstall és láss csodát mindjárt nem merül az akku.
Olyan mintha nem hagynák alvóba menni a procit,az előző telón xt910 razr ezek a progik nem használták ilyen hangsúlyosan az erőforrásokat.
A wifi-vel és gps-el nem volt probléma.
A kép ma hajnalban készült és 31.én vettem le a töltőről,folyamatos búék hívások és viber,wifi messenger használata után.Most nem azt mondom hogy ez valami egetverő üzemidő de pár általam soha nem használt program törlése után ez az eredmény,akkor el kellene gondolkodni,hogy nem-e máshol van a baj.
James67
Nekem a PC-n is van Viber és párhuzamosan menti az üzeneteket,ha még nem késő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult a PROHARDVER!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest