- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityeee
csendes tag
Tisztelt Fórumozók!
Érdeklődni szeretnék, hogy Huawei Ascend P6 esetében találkozott-e már valaki a kijelző pixelhibájával? Tavaly októberben vásároltam a készülékem függetlenül (Media Markt), maximálisan elégedett vagyok vele, azonban néhány hete egy pixelhibát fedeztem fel a kijelzőn: bekapcsolásnál a fekete háttérnél/film közben/fényképek sötét részein egy adott ponton tűhegy nagyságú világos(fehér) pixel található állandó jelleggel. (Nem tudom mennyire jellemző ez a tünet a típusnál...)
A kérdésem:
Érdemes-e emiatt garanciálisan javíttatni a készüléket (némiképp zavaró ez az apró kis hiba még ha szőrszálhasogatásnak is tűnik), egyáltalán milyen megoldási lehetőség létezik a problémámra? Várjak-e esetleg egyéb hibák jelentkezésére? (2013.okt.22. a vásárlás dátuma, elvileg a vásárlástól számított 2 év garancia van a termékre)Köszönöm szépen a válaszokat
-
Pityeee
csendes tag
Tisztelt Fórumozók!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy rendszerfrissítést milyen időközönként, és hogyan ajánlott elvégezni? Van esetleg hivatalos honlap, ahol a gyári frissítések elérhetőek?
2013 novemberben vásároltam Media Marktban függetlenül újonnan egy fekete p6-ot, teljesen elégedett vagyok vele, a vásárlás óta tegnap frissítettem először B107 verzióról az online frissítés által felajánlott B111 verzióra (P6-U06V100R001C00B111 Tanúsítvány: и 011 13 Serbia), remélem másnak is fut hasonló rendszer a masinán... Rendszeresen javasolta a készülék, hogy rendszerfrissítés áll rendelkezésre, gondoltam elvégzem a javasolt frissítést...
(Nem vagyok szaki, nem 'hekkelgetem' a gépet, abszolút laikusként teszem fel a kérdést)Köszönöm szépen a segítséget
-
Pityeee
csendes tag
Tisztelt Fórumozók!
Az lenne a kérdésem, hogy ha letöltök Google Play-ről egy alkalmazást (GT Racing 2) a telefonra, akkor azt hogyan tudom áthelyezni az SD kártyára, egyáltalán lehetséges-e, hogy ne a telefon tárhelyét foglalja az 1 GB-os játék? (32GB SanDisk Ultra van a slotban)
Hogyan tudok közvetlenül a memóriakártyára tölteni programokat?Köszönöm a válaszokat.
-
Pityeee
csendes tag
Tisztelt Fórumozók!
Próbáltam keresgélni visszamenőleg a fórumban válaszokat korábbi kérdésemre, de mivel nem találtam így az továbbra is fennáll:
Pontosan mit takarnak az alkalmazások gyorsítótárazott adatai? (játékokban elért eredmények, elmentett webhelyek, jelszavak, böngészési előzmények stb.?) Törlésükkel történik-e adatvesztés, amennyiben igen, milyen jellegű? A P6-on a beállításoknál a tárhely menüpontot böngészve a gyorsítótárazott adatok pontot látva merült fel a kérdés, de nem mertem törölni a gyorsítótárat, míg nem tudom pontosan miről is van szó (41mb-ról beszélünk)...Érdemes-e törölni néha a gyorsítótárat?
Köszönöm a válaszokat
-
Pityeee
csendes tag
Tisztelt Fórumozók!
Az lenne a kérdésem, hogy pontosan mit takarnak az alkalmazások gyorsítótárazott adatai? (játékokban elért eredmények, elmentett webhelyek, jelszavak, böngészési előzmények stb.?) Törlésükkel történik-e adatvesztés, amennyiben igen, milyen jellegű? Tegnap böngésztem a P6-on a beállításoknál a tárhely menüpontot, de nem mertem törölni a gyorsítótárat, míg nem tudom pontosan miről is van szó (43mb-ról beszélünk)...Érdemes-e törölni néha a gyorsítótárat?
Apropó tárhely...Milyen típusú Micro SD kártyát javasoltok a készülékhez? Fontos lenne a gyorsaság, és a kártya kapacitásából minél nagyobb szabadon felhasználható tárhely (16GB-ban gondolkodok).
Köszönöm a válaszokat, megosztott tapasztalatokat.
Üdv
-
Pityeee
csendes tag
Sziasztok!
Lassan kezdem belakni a p6-ot, filmlejátszással kapcsolatos kérdéseim lennének:
1. Feliratos filmek esetében mit és hol kell beállítanom, hogy a felirat fájl (.srt ) ékezetes magánhangzói helyett ne kínai karakterek jelenjenek meg? (Valamilyen nyelvi paraméter lehet a megoldás)
2. Van-e lehetőség a telefonon a megjelenített filmek képarányának változtatására ( 4:3, 16:9, fekete sávok eltüntetése - nyújtás stb. én nem találtam erre vonatkozó beállítási lehetőséget), avagy a filmeket kell a kívánt képarányúra konvertálni feltöltés előtt / több beállítási lehetőséget kívánó médialejátszó prog után kell nézni?
Köszönöm szépen a válaszokat
-
Pityeee
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a P6 első géphez csatlakozásakor a PC-nek hogyan kell(ene) felismernie a telefont? Rádugtam USB-n, de se total commanderben, se intézőben, sehol nem látja a gép a telefont, pedig elvileg "az eszköz használatra kész".
Létezik esetleg vmilyen speciális fájlkezelő program amit telepítenem kell előre, hogy lássa a gép a masinát?
Please help me, amatőr vagyokElőre is köszönöm
-
Pityeee
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok a Fórumon, tegnap vásároltam egy fekete Huawei P6-ot, első blikkre nagyon tetszik a masina
A kérdésem az lenne a tisztelt használóktól, hogy hogyan tudom kikapcsolni a rezgést szövegbevitel (sms-, e-mail írása) közben? Kissé zavaró a funkció...Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- E-roller topik
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest